Java Binarylerinin Linux versiyonu nerede bulunur?

387354

Kilopat
Kullanacağım bir program kendi özel indirdiği Java ile çalışıyor ve sadece Windows üzerinde desteği var. Linux'ta default Java ile açına 200 veyahut 300 satırlık hatalar veriyor. Sonradan şunu fark ettim: Programın özel Java dizinindeki bin klasörünün içinde şu dosyalar var. Default Java'da ise 3-5 tane dosya var. Anladığım kadarıyla faklı Java binaryleri gerektiriyor. Bunların Linux binarylerini bulamadım. Nasıl bulacağım hakkında yardım eder misiniz? Bu arada bana gereken Java sürümü JDK8.

Kod:
awt.dll          glass.dll                javacpl.exe              jawt.dll         jpeg.dll        mlib_image.dll    prism_es2.dll     sunmscapi.dll
bci.dll          glib-lite.dll            java_crw_demo.dll        jdwp.dll         jsdt.dll        msvcr100.dll      prism_sw.dll      t2k.dll
dcpr.dll         gstreamer-lite.dll       java.dll                 jfr.dll          jsound.dll      net.dll           resource.dll      tnameserv.exe
decora_sse.dll   hprof.dll                java.exe                 jfxmedia.dll     jsoundds.dll    nio.dll           rmid.exe          unpack200.exe
deploy.dll       instrument.dll           javafx_font.dll          jfxwebkit.dll    kcms.dll        npt.dll           rmiregistry.exe   unpack.dll
dtplugin         j2pcsc.dll               javafx_font_t2k.dll      jjs.exe          keytool.exe     orbd.exe          server            verify.dll
dt_shmem.dll     j2pkcs11.dll             javafx_iio.dll           jli.dll          kinit.exe       pack200.exe       servertool.exe    w2k_lsa_auth.dll
dt_socket.dll    jaas_nt.dll              java-rmi.exe             jp2iexp.dll      klist.exe       plugin2           splashscreen.dll  WindowsAccessBridge-64.dll
eula.dll         jabswitch.exe            javaw.exe                jp2launcher.exe  ktab.exe        policytool.exe    ssvagent.exe      wsdetect.dll
fontmanager.dll  JavaAccessBridge-64.dll  javaws.exe               jp2native.dll    lcms.dll        prism_common.dll  ssv.dll           zip.dll
fxplugins.dll    javacpl.cpl              JAWTAccessBridge-64.dll  jp2ssv.dll       management.dll  prism_d3d.dll     sunec.dll

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir dosya indirirken bu hatayı veriyor hocam.
1667632386128.png

Belki sonradan 3 şahıslar tarafından derlenmiş kitaplıklardır. Googlede arattırın. Çıkarsa ne mutlu size.

Veya kaynak kodu açıksa kendinizde derlemeyi deneyebilirsiniz tabiki.

Son düzenleme:
Belki sonradan 3 şahıslar tarafından derlenmiş kitaplıklardır. Googlede arattırın. Çıkarsa ne mutlu size.

Veya kaynak kodu açıksa kendinizde derlemeyi deneyebilirsiniz tabiki.
Google'de aratınca anlamsız şeyler çıkıyor. Ya da ben aratmayı bilmiyorum.
Kaynak kodu yok ne yazık ki.

JavaFX kullanıyor gibi. JavaFX kurmayı deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı