Java büyük kodlarda gecikme yapar mı?

Makaleler
12
Daha önce PHP için bu soruyu sormuştum ve büyük boyutlu dosyaların derlendiği için sonrasında gecikme yapmadığını öğrenmiştim.

Ben Minecraft eklentisi geliştiriyorum. Örneğin her sistemi tek dosyaya kodladım. Yalnızca fonksiyonlar ayrı dosyada. Bu dosya büyüdükçe performansı etkiler mi?

Stackoverflow - onCommand() setup correctly but doesn't get executed at all

Burada birisi onCommand komutlarının çalışmadığını, çalışsa da kasılıp gevşeyip şekilden şekle girdiğini söylemiş. Cevaben implementasyon yapılmaması veya komutların "register" edilmemesi vesaire gibi şeyler söylemişler. Benim de ilk aklıma gelen şeyler bunlardı zaten. Ayrıca oyunun senin kodunun çalışmasını "beklemesi" biraz garip değil mi? Bu işleri oyun motorunun asenkron halletmesi gerekmiyor mu zaten? Hele ki bu bir eklenti iken.

Benim bu eklenti olaylarına merakım yok, o yüzden bilgi sahibi değilim. Belki bildiğim kadarıyla yardımım dokunur ümidiyle yazdım.

Teşekkürler fakat bende komutlar sorunsuz çalışıyor. Çağırma işlemleri de yapıldı. Dediğiniz gibi asenkron olması lazım ama komut girdikten sonra 1 saniye kadar bekletiyor ve hiçbir işlem yürümüyor. Aslına bakarsak bu kadar yavaş değildi. Başka bir sorundan dolayı da olabileceğini düşünüyorum fakat henüz çözemedim. Komut girince uzun sürerken sohbete bir şey yazınca veya farklı bir olayda anında işlem yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…