K kral nemesiz Femtopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 703 Çözümler 5 5 Mart 2023 #11 470040 dedi: Snake yüklenir mi peki Genişletmek için tıkla... Snake çok oynamak istiyorsan, bana mesaj yazdığın cihazdan da oynayabilirsin büyük ihtiamlle . Java desteği olmayan bir tuşlu cihaza büyük ihtimalle bir uygulama veya oyun yükleyemezsin.
470040 dedi: Snake yüklenir mi peki Genişletmek için tıkla... Snake çok oynamak istiyorsan, bana mesaj yazdığın cihazdan da oynayabilirsin büyük ihtiamlle . Java desteği olmayan bir tuşlu cihaza büyük ihtimalle bir uygulama veya oyun yükleyemezsin.
4 470040 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 449 Çözümler 2 5 Mart 2023 #12 HFO dedi: Hala daha var mı ki bu telefonlar için Java oyunu paylaşan? Merakımdan soruyorum, Samsung bir tuşlu telefonum vardı eskiden onunla internete girebiliyordum ama böyle bir site bulamamıştım ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Hala siteler var oradan yükleyip telefona atılabiliyor
HFO dedi: Hala daha var mı ki bu telefonlar için Java oyunu paylaşan? Merakımdan soruyorum, Samsung bir tuşlu telefonum vardı eskiden onunla internete girebiliyordum ama böyle bir site bulamamıştım ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Hala siteler var oradan yükleyip telefona atılabiliyor
HFO Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart:Asus H110m-c CPU:i5 7500 RAM:Corsair Vengeance 16gb 2400mhz SSD:Corsair Force LE 240gb PSU:Cooler Master 650W GPU:Asus Cerberus Nvidia 1050 2gb Kasa:HP Pro Desktop Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #13 470040 dedi: Snake yüklenir mi peki Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle. Bir kaç oyun telefonda zaten oluyor. Ama o modele ve telefonun duruma göre değişir.
470040 dedi: Snake yüklenir mi peki Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle. Bir kaç oyun telefonda zaten oluyor. Ama o modele ve telefonun duruma göre değişir.