lrkende Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 20 Şubat 2021 #1 Daha önce hiçbir programlama dilini öğrenmeye çalışmadım. Bu benim için bir ilk olacak. Sizce mantıklı mıdır? Ayrıca konu ile ilgili önerilerinizi beklemekteyim.
Daha önce hiçbir programlama dilini öğrenmeye çalışmadım. Bu benim için bir ilk olacak. Sizce mantıklı mıdır? Ayrıca konu ile ilgili önerilerinizi beklemekteyim.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #2 Java ile başlamayın bence, Python iyi bir başlangıç.
L Linuxer Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 28 21 Şubat 2021 #3 Tabii ki mantıklıdır. Fakat ilk başlamak için python bence daha uygundur. Zira aralarında en kolayı ve kullanıldığı alanlar da gayet fazla.
Tabii ki mantıklıdır. Fakat ilk başlamak için python bence daha uygundur. Zira aralarında en kolayı ve kullanıldığı alanlar da gayet fazla.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #4 Değil. C# ile temel atıp, Java'ya geçmen daha kolay olur. Ki benzer dil yapılarını kullanıyorlar. O da zor gelirse, Python öğren.
Değil. C# ile temel atıp, Java'ya geçmen daha kolay olur. Ki benzer dil yapılarını kullanıyorlar. O da zor gelirse, Python öğren.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 21 Şubat 2021 #5 Sana tek soru: Uzmanlaşmak mı hobi amaçlı mı dil öğrenmek istiyorsun?
Federico Valverde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Şubat 2021 #6 Zurnadürüm dedi: Değil. C# ile temel atıp, Java'ya geçmen daha kolay olur. Ki benzer dil yapılarını kullanıyorlar. O da zor gelirse, Python öğren. Genişletmek için tıkla... Java'ya geçecekse neden C# ile temel atıyor ? Başlangıç düzeyinde neredeyse aynılar zaten. Direkt Java'dan da başlayabilirsin.
Zurnadürüm dedi: Değil. C# ile temel atıp, Java'ya geçmen daha kolay olur. Ki benzer dil yapılarını kullanıyorlar. O da zor gelirse, Python öğren. Genişletmek için tıkla... Java'ya geçecekse neden C# ile temel atıyor ? Başlangıç düzeyinde neredeyse aynılar zaten. Direkt Java'dan da başlayabilirsin.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #7 C öğren dostum. Diğer dillere geçerken sıkıntı yaşamazsın.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 21 Şubat 2021 #8 Federico Valverde dedi: Java'ya geçecekse neden C# ile temel atıyor ? Başlangıç düzeyinde neredeyse aynılar zaten. Genişletmek için tıkla... Syntax yapısına göre öneri yaptı büyük ihtimal.
Federico Valverde dedi: Java'ya geçecekse neden C# ile temel atıyor ? Başlangıç düzeyinde neredeyse aynılar zaten. Genişletmek için tıkla... Syntax yapısına göre öneri yaptı büyük ihtimal.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #9 Federico Valverde dedi: Java'ya geçecekse neden C# ile temel atıyor ? Başlangıç düzeyinde neredeyse aynılar zaten. Direkt Java'dan da başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Ben kendi fikrimi söyledim zaten. Kararı kendisi verecek zaten.
Federico Valverde dedi: Java'ya geçecekse neden C# ile temel atıyor ? Başlangıç düzeyinde neredeyse aynılar zaten. Direkt Java'dan da başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Ben kendi fikrimi söyledim zaten. Kararı kendisi verecek zaten.
Federico Valverde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Şubat 2021 #10 Programming Language dedi: Syntax yapısına göre öneri yaptı büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Onu anladım da zaten Syntax çok benzer. Direkt Java'dan başlasa ne fark eder?
Programming Language dedi: Syntax yapısına göre öneri yaptı büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Onu anladım da zaten Syntax çok benzer. Direkt Java'dan başlasa ne fark eder?