Java dilini öğrenmek mantıklı mıdır?

Sırf daha iyi dilleri öğrenecek diye C ile başlamamalı insan.
C candır can

Kod ne kadar uzun ve şekilliyse o kadar şiirsel Psikopatım galiba. Bir yanda Python ile yazdığım programa bakıyorum, bir yandan da uzun süredir farklı amaçlarla uğraştığım C'ye. C daha sempatik duruyor.

Orası öyle. Benim ana hedefim dilleri tam öğrenmeden geçmeleri. Adam başlıyor C'ye yok efendim bu ne, yok ne yapcam. Yani beyninde C'yi kullanarak temel atabilirim kavramı bu degil. Uykum var, cümle yapım karmaşık olabilir. Kusura bakmayın.

Forum C'ci çıktı yahu

Bana göre bir dil aracı olmamalı. Sırf daha iyi dilleri öğrenecek diye C ile başlamamalı insan. Bunu yapan baştan kaybeder. Hele ben C ile ne yapacağım diyenler.
Tercih meselesi. Bana göre ağır bir şeyi yaparak çoğu şeyi öğrenmek daha iyi.

Tercih meselesi. Bana göre ağır bir şeyi yaparak çoğu şeyi öğrenmek daha iyi.
Evet katılıyorum. Mesajlarımı okudum ve tam ne demek istediğimi aciklayamadigimi fark ettim. Özet:
C dilini programlamanin temellerini öğrenmek için biraz başlayıp bırakılmamalı. O zaman o dil yeni bir dil için size araci olmuş olur ve o zaman zaten C'nin amaci kalmıyor.

Neyse herkese iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…