Java için ders ve kaynak önerisi

isimsizyerli

Hectopat
Arkadaşlar ben Java öğrenmeye karar verdiğimi önceden açtığım konularda da belirtmiştim ve şimdi de öğrenmeye başladım. Ama dinlediğim ders çok kısa. Toplasak 1.5-2 saat sürer. Ben de yeni dersler aradım ve Udemy'de bir ders buldum. Fazla inceleme şansım olmadı o yüzden sizden ücretsiz Java dersleri öğrenebileceğim bir ders istedim. Sizce kitap alınır mı? Ve son olarak Libgdx kullanmayı öğrenmek için Java öğreniyorum. Bunlar mantıksız ve saçma gibi geliyor ama İngilizce önermezseniz sevinirim. Çünkü dil öğrenmeyi de bununla birlikte geliştireceğim. İlk dil öğrenme şansım çok düşük çünkü 23 Kasım'da okullar açılıyor diye haberler var. O yüzden yazdıklarımın dışında cevap vermezseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
JavaScript != Java.

İngilizce istememişsin, fakat bu kaynağı kullanırken zorluk çekeceğini düşünmüyorum:

JavaScript != Java.
İngilizce istememişsin, fakat bu kaynağı kullanırken zorluk çekeceğini düşünmüyorum:

Teşekkür ederim aynı olmadıklarını biliyorum ama moderatörlerin gazabına uğradım.İnceliyorum şimdi.

Programlama kitapla öğrenilmez. Diller kütüphaneler sürekli güncelleniyor. Başlıkta JavaScript yazmışsın fakat konu içeriğinde Java kaynak istediğini yazmışsın. Java ve JavaScript iki farklı programlama dilidir.

Udemy'deki ücretsiz kurslar yetersiz kalabilir. Ücretli herhangi birini satın alın derim. Zaten hepsi 24,99₺'ye satılıyor.

Programlama kitapla öğrenilmez. Diller kütüphaneler sürekli güncelleniyor. Başlıkta JavaScript yazmışsın fakat konu içeriğinde Java kaynak istediğini yazmışsın. Java ve JavaScript iki farklı programlama dilidir.

Udemy'deki ücretsiz kurslar yetersiz kalabilir. Ücretli herhangi birini satın alın derim. Zaten hepsi 24, 99₺'ye satılıyor.

Hocam ben yapmadım başlığı moderatör yanlış düzeltti ben de raporladım az önce benlik bir durum değil.

Udemy'deki ücretsiz kurslar yetersiz kalabilir. Ücretli herhangi birini satın alın derim. Zaten hepsi 24,99₺'ye satılıyor.
Hocam ücretsiz bir giriş yapmak istedim aslında ben de ne kadar faydası olabilir az çok tahmin edebiliyorum ama okullar açılırsa kullanamam gibi durumlar olacak alırsam okuldan sonra diğer diller için alacağım çünkü yurtta kalıyorum maalesef ve üniversiteye kadar kodlama öğrenmek istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı