Java | "If statement has a empty body" Hatası

Yer
System32
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kodu paylaşıyorum. If statemen has a empty body hatası alıyorum ve düzgün çalışmıyor. Intellij IDEA Community Edition 2019.1.1 32-bit kullanıyorum.
Java:
public package TestPackage
import java.util.Scanner;
public class TestClass{
    public static void main(String[] args){
        Scanner input = new Scanner(System.in);
        String girdi;
        String isim;
        System.out.println("Denemeye hosgeldin");
        System.out.print("Adiniz nedir?");
        isim = input.next();
        System.out.println("Adiniz"+" "+(isim)+" "+"olarak belirlendi.");
        System.out.println("Bugun nasilsiniz?");
        girdi = input.next();
        if (girdi.equals("iyiyim")){
            System.out.println("Iyi olmaniza sevindim");
        }
        if (girdi.equals("kotuyum")){
            System.out.println("Niye? Ne oldu?");
        }
    }
}
Java öğrenmeye yeni başladım ve şu if'i nasıl kullanacağımı anlamaya çalışıyorum ama sağolsun her şeyde hata vermeyi başaran efsane bilgisayarım beni bu konuda da yalnız bırakmadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Kodu paylaşıyorum. If statemen has a empty body hatası alıyorum ve düzgün çalışmıyor. Intellij IDEA Community Edition 2019.1.1 32-bit kullanıyorum.
}[/CODE]
Java öğrenmeye yeni başladım ve şu if'i nasıl kullanacağımı anlamaya çalışıyorum ama sağolsun her şeyde hata vermeyi başaran efsane bilgisayarım beni bu konuda da yalnız bırakmadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Hata kodunu paylaşın. Kaçıncı satırda hata veriyor?
Java:
String girdi = "";
String isim = "";
Bu kısmı böyle yapın.

Son düzenleme:
Hata kodunu paylaşın. Kaçıncı satırda hata veriyor?
Java:
String girdi = "";
String isim = "";
Bu kısmı böyle yapın.
If 'lerin üzerini turuncu olarak işaretliyor. Fareyi üzerine götürdüğümde "If statement has a empty body" diyor. Yapmaya çalıştığım şey çalışmıyor.

If 'lerin üzerini turuncu olarak işaretliyor. Fareyi üzerine götürdüğümde "If statement has a empty body" diyor. Yapmaya çalıştığım şey çalışmıyor.
Yapmak istediğinizi tane tane yazın bana.
Bende bu şekil çalışıyor. If kısmında hata yok.
Eclipse ile:
398244

Intellij ile:
398245

Son düzenleme:
Yapmak istediğinizi tane tane yazın bana.
Bende bu şekil çalışıyor. If kısmında hata yok.
Eclipse ile:
Eki Görüntüle 398244
Intellij ile:
Eki Görüntüle 398245
Ya ben ağlayacağım ya yeter bu nedir ya dünyada bu bilgisayarda yapabileceğim ne kadar şey var hepsinde hata veriyor çıldıracağım vallahi kafayı yiyeceğim bir gün ya 😭 Yardımınız için teşekkür ederim ben en iyisi çıldırmamak için programı sileyim. Olmadı. RUN'a tıkladım BSOD verdi. Şimdi de dmp dosyasını arşive eklemek ile uğraşıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı