SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 3 Ekim 2021 #1 Örnek Değişken -> "Example ->1<- Test" Ben buradaki "1" sayısını almak istiyorum. "->X<-" ifadesi aynı şekilde olacak. Bu aradaki ifadeyi nasıl çekerim? Son düzenleme: 3 Ekim 2021
Örnek Değişken -> "Example ->1<- Test" Ben buradaki "1" sayısını almak istiyorum. "->X<-" ifadesi aynı şekilde olacak. Bu aradaki ifadeyi nasıl çekerim?
Çözüm Yuuns 3 Ekim 2021 RexExp kullanarak yapabilirsin veya en basitinden String'i "->" ve "<-" işaretlerinden kırpabilirsin. Java:Panoya kopyala string = string.substring(string.indexOf("->") + 1); string = string.substring(0, string.indexOf("<-"));
RexExp kullanarak yapabilirsin veya en basitinden String'i "->" ve "<-" işaretlerinden kırpabilirsin. Java:Panoya kopyala string = string.substring(string.indexOf("->") + 1); string = string.substring(0, string.indexOf("<-"));
Yuuns Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 504 Çözümler 6 Yer Ankara 3 Ekim 2021 #2 RexExp kullanarak yapabilirsin veya en basitinden String'i "->" ve "<-" işaretlerinden kırpabilirsin. Java:Panoya kopyala string = string.substring(string.indexOf("->") + 1); string = string.substring(0, string.indexOf("<-")); Artı 0 Eksi Çözüm
RexExp kullanarak yapabilirsin veya en basitinden String'i "->" ve "<-" işaretlerinden kırpabilirsin. Java:Panoya kopyala string = string.substring(string.indexOf("->") + 1); string = string.substring(0, string.indexOf("<-"));