1 194929 Megapat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 720 Çözümler 2 8 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar ben bir internet adresini görünüm olarak uygulama görünümüne sokmak istiyorum. Yani daha doğrusu Örneğin bu pencerenin tek sayfalık bir tarayıcı olduğunu düşünelim. Sadece tanımlanan adrese girecek. Örneğin www.google.com gibi. Bunu Java ile yapabilir miyim? Yapabilirsem de ne kadar sağlıklı olur?
Arkadaşlar ben bir internet adresini görünüm olarak uygulama görünümüne sokmak istiyorum. Yani daha doğrusu Örneğin bu pencerenin tek sayfalık bir tarayıcı olduğunu düşünelim. Sadece tanımlanan adrese girecek. Örneğin www.google.com gibi. Bunu Java ile yapabilir miyim? Yapabilirsem de ne kadar sağlıklı olur?
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.670 Makaleler 1 Çözümler 81 8 Ağustos 2019 #2 SwingBox - Swing HTML rendering component Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS 1 194929 Megapat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 720 Çözümler 2 8 Ağustos 2019 #3 bitwise dedi: SwingBox - Swing HTML rendering component Genişletmek için tıkla... Hocam çok saolasın. Artı 0 Eksi
bitwise dedi: SwingBox - Swing HTML rendering component Genişletmek için tıkla... Hocam çok saolasın.