Arkadaşlar JAVA eğitimiyle ilgili sağlam kaynaklara ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz?
@Recep Baltaş @Ali Güngör
Kaynaktan kasıt kitap önerisi mi istiyorsun yoksa online kaynak mı?Arkadaşlar JAVA eğitimiyle ilgili sağlam kaynaklara ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz?
Dijital kaynak daha çok işime yarar.Kaynaktan kasıt kitap önerisi mi istiyorsun yoksa online kaynak mı?
Alakanız için teşekkür ederim.Yeni Başlayanlar İçin Java
Java programlama dili platformdan bağımsız olarak her işletim sistemi üzerinde çalışması, nesneye yönelik olması, güvenliği ön planda tutması, esnek olması, geniş kütüphane desteği ve daha bunun gibi birçok artıları ile tercih edilen bir dil olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Bu yüzdendir ki...www.dr.com.tr
![]()
Java Yeni Çıkan, En Çok Satan & Okunan Kitaplar - n11.com
Kitap kitapları binlerce yazar ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Java Kitap için Kitap, Kitap Ve Oyun ziyaret edin.www.n11.com
Bakmanızı öneririm.Dropbox
www.dropbox.com
Teşekkür ederim.Facebook grubuna üye olup canlı derslerine ufak bir ücretle katılabilirsiniz;
Levent Erguder – in java we trust
Bu arada 2015'de ben dersini aldım. Dersler yeterince iyi.
Alakanız için çok teşekkür ederim.Ben bu kitabı kullanıyorum, içeriği gayet güzel, anlaşılabilir.KODLAB | YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN JAVA 10 - Mehmet KİRAZLI - Sezer TANRIVERDİOĞLU
Java programlama dili platformdan bağımsız olarak her işletim sistemi üzerinde çalışması, nesneye yönelik olması, güvenliği ön planda tutması, esnek olması, gewww.kodlab.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.