C++ bir alan değil ki; gömülü sistem, oyun geliştiriciliği, savunma sanayi, iot, telekomünikasyon vs. çok yerde kullanılabilen bir dil sadece.
İş ilanlarını biraz daha kurcalayın madem, mesleki tatmin yaşayacağınız sektörü netleştirin ve ona odaklanın. C++ bilmek demek Aselsan,Havelsan vs demek değil çünkü, yani C++ öğrenip uçak, roket vs. yazılımında çalışacağınız bir kariyeriniz de olabilir; kendinizi atıyorum basit ev eşyası ya da çivi, vida vs. üreten fabrikalarda üretim bandındaki kolları programladığınız bir hayatta da bulabilirsiniz; buna iyi/kötü diye yorum yapmıyorum ancak web geliştirme sizi tatmin etmeyecekse bu da (ciddi iş/ciddi olmayan iş tanımınızın sınırını bilmemekle beraber) etmez büyük ihtimalle. (bu arada web geliştirme de sadece apiye GET atayım gelsin, POST atayım gitsin değil; banka sistemleri, saniyede milyonların döndüğü e-ticaret sistemleri, milyonlarca kullanıcının ödemesinin, faturasının vs. döndüğü Turkcell, Yemeksepeti, Türk Hava Yolları vs. vs firmaların da sistemlerinin temeli web geliştirme)
Bu sebeple ilanlarda aranan özellikleri inceleyip kendinizi geliştirin dışında fazla tavsiye veremeyeceğim, bu alanlar benim yabancı olduğum alanlar, forumdaki başka arkadaşlar yardımcı olacaklardır.