Zephyros
Picopat
Daha fazla
Selamlar, benim 1 ay içerisinde inek gibi çalışıp Java öğrenmem gerekiyor. Fiziksel projelerde kullanabileceğim kadar öğrenmem gerekiyor hem de.
Fakat uygun Java kursu bulamadım hepsinde kötü yorumlar var veya eski ne yazık ki İngilizce seviyemde B1-B2 çok net anlayamıyorum İngilizce kursları.
Enes Bayram'ın Java kursu var fakat diğer kurslara göre çok kısa ayrıca YouTube'daki kurs 10 saat Udemy'deki 19 saat eksik veya fazla dersler hangileri anlamadım ve Java'nın derinliklerini öğretip öğretmediğini bilemiyorum.
Kısacası bana sıfırdan uzman seviyeye Türkçe Java kursu önerisi yapar mısınız?
Zorunlu kalırsam çok detaylı bir dokümandan da öğrenebilirim ama dinleyerek daha iyi anlıyorum.
www.udemy.com
Bu kursu almayı düşünüyorum.
Fakat uygun Java kursu bulamadım hepsinde kötü yorumlar var veya eski ne yazık ki İngilizce seviyemde B1-B2 çok net anlayamıyorum İngilizce kursları.
Enes Bayram'ın Java kursu var fakat diğer kurslara göre çok kısa ayrıca YouTube'daki kurs 10 saat Udemy'deki 19 saat eksik veya fazla dersler hangileri anlamadım ve Java'nın derinliklerini öğretip öğretmediğini bilemiyorum.
Kısacası bana sıfırdan uzman seviyeye Türkçe Java kursu önerisi yapar mısınız?
Zorunlu kalırsam çok detaylı bir dokümandan da öğrenebilirim ama dinleyerek daha iyi anlıyorum.

Sıfırdan Zirveye Adım Adım Bol Uygulamalı Java Kursu
Mobil ve Web Geliştirme Dünyası ile pek çok alanda kullanılan Java dilini öğrenmeye başlayarak kariyerinize yön verin

Bu kursu almayı düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: