Java kursu önerisi

Zephyros

Picopat
Daha fazla  
Selamlar, benim 1 ay içerisinde inek gibi çalışıp Java öğrenmem gerekiyor. Fiziksel projelerde kullanabileceğim kadar öğrenmem gerekiyor hem de.

Fakat uygun Java kursu bulamadım hepsinde kötü yorumlar var veya eski ne yazık ki İngilizce seviyemde B1-B2 çok net anlayamıyorum İngilizce kursları.

Enes Bayram'ın Java kursu var fakat diğer kurslara göre çok kısa ayrıca YouTube'daki kurs 10 saat Udemy'deki 19 saat eksik veya fazla dersler hangileri anlamadım ve Java'nın derinliklerini öğretip öğretmediğini bilemiyorum.

Kısacası bana sıfırdan uzman seviyeye Türkçe Java kursu önerisi yapar mısınız?

Zorunlu kalırsam çok detaylı bir dokümandan da öğrenebilirim ama dinleyerek daha iyi anlıyorum.

Bu kursu almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Hicbir kursla sıfırdan uzaya 1 ayda cıkamazsınız. Konu Java degil, 1 ay programlama temelleri atmak icin bile cok kısa bir sure. Beklentiniz fazla olmasin.
Uzaya çıkmak amacım değil zaten fakat 1 ayda orta-ileri seviyeye gelebilirim.

Emre Altunbilekin 52 saatlik kursunu aldım 1.5 ay vaktim var.

Nasil bir projede nasil bir sorumluluk ustelenebilecek kadar Java ogrenmen gerekiyor?

Su anda programlama biliyor musun?

Ayrica bu nasil bir zorunluluk, nasil bir anda kendini 1.5 ayda Java bilmek zorunda bulacak bir durumda buldun?

sıfırdan uzman seviyeye

Onceden programlama tecruben yoksa bu mumkun degil. Varsa zaten nasil bir alanda calisacaksan ona gore ogrenirsin.

Nasil bir projede nasil bir sorumluluk ustelenebilecek kadar Java ogrenmen gerekiyor?

Su anda programlama biliyor musun?

Ayrica bu nasil bir zorunluluk, nasil bir anda kendini 1.5 ayda Java bilmek zorunda bulacak bir durumda buldun?

Onceden programlama tecruben yoksa bu mumkun degil. Varsa zaten nasil bir alanda calisacaksan ona gore ogrenirsin.
Önceden çok programlama tecrübem var OOP, döngüler, metodlar falan hepsinin çalışma yapısını biliyorum.

FRC'ye katılacağız 50-60 kişilik bir grup baya büyük bir proje. FRC yaz çıkar zaten bilmiyorsan.

Yeni okulda FRC seçmeleri 2. haftadan itibaren başlıyormuş elimden geldiğince bilgili ve destek olabilen bir kişi olmak içinde Java öğrenmeye çalışıyorum kısacası ama hallederim gibime geliyor çok hoşuma gitti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı