Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.562 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #11 Yaız10 dedi: Eki Görüntüle 2436542 Java'yı seçtikten sonra hiçbir şey çıkmıyor. Ne yapabilirim acaba çözümü olan var mı? Genişletmek için tıkla... Orda Java yazıyorya? Ona tıkla acilcak zaten optifine indirme ekranı.
Yaız10 dedi: Eki Görüntüle 2436542 Java'yı seçtikten sonra hiçbir şey çıkmıyor. Ne yapabilirim acaba çözümü olan var mı? Genişletmek için tıkla... Orda Java yazıyorya? Ona tıkla acilcak zaten optifine indirme ekranı.
Yaız10 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #12 Lacaderal dedi: Orada Java yazıyor ya? Ona tıkla acılacak zaten OptiFine indirme ekranı. Genişletmek için tıkla... Evet yazıyor tıklıyorum fakat bilgisayarımda hiçbir işlem olmuyor ve gözükmüyor birçok yerde araştırdım galiba sadece benim başıma gelmiş . CMD'den sorunu çözdüm uğraşan kişilere teşekkürlerimi iletiyorum buradada. Son düzenleme: 3 Mart 2025
Lacaderal dedi: Orada Java yazıyor ya? Ona tıkla acılacak zaten OptiFine indirme ekranı. Genişletmek için tıkla... Evet yazıyor tıklıyorum fakat bilgisayarımda hiçbir işlem olmuyor ve gözükmüyor birçok yerde araştırdım galiba sadece benim başıma gelmiş . CMD'den sorunu çözdüm uğraşan kişilere teşekkürlerimi iletiyorum buradada.