GeOX1881 Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 16 Nisan 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, ben Java'yı indirdim ancak kodları çalıştırırken bu hatayı alıyor: "error: Main method not found in the file, please define the main method as: Public static Void main(string[] args)." Ne yapacağım?
Merhaba arkadaşlar, ben Java'yı indirdim ancak kodları çalıştırırken bu hatayı alıyor: "error: Main method not found in the file, please define the main method as: Public static Void main(string[] args)." Ne yapacağım?
Çözüm BeecoV 16 Nisan 2022 IntelliJ Idea kurarsanız, psvm kısayolu ile direkt methodu yazar. Bu şartlar altında normalde çalışması gerekiyor.
IntelliJ Idea kurarsanız, psvm kısayolu ile direkt methodu yazar. Bu şartlar altında normalde çalışması gerekiyor.
KS KS GeOX1881 Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 16 Nisan 2022 #11 BeecoV dedi: Class ismini "main" yerine "main" veya başka bir şey yapmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Olmuyor çıldıracağım. Artı 0 Eksi
BeecoV dedi: Class ismini "main" yerine "main" veya başka bir şey yapmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Olmuyor çıldıracağım.
BeecoV Megapat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 208 Çözümler 2 16 Nisan 2022 #12 IntelliJ Idea kurarsanız, psvm kısayolu ile direkt methodu yazar. Bu şartlar altında normalde çalışması gerekiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
IntelliJ Idea kurarsanız, psvm kısayolu ile direkt methodu yazar. Bu şartlar altında normalde çalışması gerekiyor.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.474 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 16 Nisan 2022 #13 Java kurulumunuzda veya VS Code'a tanıtmanızda hata vardır. Dosyayı kaydetmemiş gibi durmuyorsunuz. Artı 0 Eksi