B Beratbhz Decapat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 24 6 Ocak 2019 #1 Java ile ilgili bir sorunum var; Java:Panoya kopyala public class Soru2 { public static void main(String[] args) { int number; number=40; if (number % 2==1) System.out.println("Sayı tek"); else System.out.println("Sayı çift"); Cevap olarak çift çıktısı alıyorum ancak mantığını anlayamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2019
Java ile ilgili bir sorunum var; Java:Panoya kopyala public class Soru2 { public static void main(String[] args) { int number; number=40; if (number % 2==1) System.out.println("Sayı tek"); else System.out.println("Sayı çift"); Cevap olarak çift çıktısı alıyorum ancak mantığını anlayamadım.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.571 Makaleler 1 Çözümler 81 6 Ocak 2019 #2 Çift sayilarin 2 ile bolumunden kalan 0 dir. Mod 2 leri o yuzden 0 dir. Sebebi bu. Artı 0 Eksi
KS KS B Beratbhz Decapat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 24 6 Ocak 2019 #3 bitwise dedi: Çift sayilarin 2 ile bolumunden kalan 0 dir. Mod 2 leri o yuzden 0 dir. Sebebi bu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.Bunda da takıldım bir bakar mısın? Artı 0 Eksi
bitwise dedi: Çift sayilarin 2 ile bolumunden kalan 0 dir. Mod 2 leri o yuzden 0 dir. Sebebi bu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.Bunda da takıldım bir bakar mısın?
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.571 Makaleler 1 Çözümler 81 6 Ocak 2019 #4 Beratbhz dedi: Eki Görüntüle 357665 Teşekkür ederim.Bunda da takıldım bir bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Ne yapmaya calisiyor bu kod? Artı 0 Eksi
Beratbhz dedi: Eki Görüntüle 357665 Teşekkür ederim.Bunda da takıldım bir bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Ne yapmaya calisiyor bu kod?
KS KS B Beratbhz Decapat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 24 6 Ocak 2019 #5 bitwise dedi: Ne yapmaya calisiyor bu kod? Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam. İlk soru için çok teşekkürler yeniden Artı 0 Eksi
bitwise dedi: Ne yapmaya calisiyor bu kod? Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam. İlk soru için çok teşekkürler yeniden