Java nasıl kurulur?

sharles1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ:
AMD Ryzen 5 5600 MPK 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci
ANAKART:
Asus Prime B450M-K II AMD AM4 4400MHz (OC) DDR4 Vga DVI HDMI M.2 mATX Anakart
EKRAN KARTI:
ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB GDDR6 128 Bit Beyaz DLSS 3 Ekran Kartı
RAM:
XPG Gammix D35 8GB 3200MHz CL16 DDR4 Ram (1x8) (AX4U32008G16A-SBKD35) × 2
SSD:
WD Blue SN580 500GB PCIe Gen4 x4 Okuma 4000MB – Yazma 3600MB M.2 SSD (WDS500G3B0E)
Meslek
Canlı Destek Operatörü
Java 8 ve üstünü kurmaya çalıştığımda setup açılmıyor tepki vermiyor. Java 6 7'yi kurmaya çalıştığımda ınstaller: Wrapper. Createfile failed with error3: Sistem belirtilen yolu bulamıyor. Hatası alıyorum. Minecraft Age of History 3 gibi oyunları çalıştıramıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Hocam oradan indiriyorum zaten oradaki de açılmıyor setupa bastığımda tepki vermiyor.
Java 32 ve 64 bit 7zip sfx ile paketleme yaptığım java kurulumları birde buradan indirip deneyin. İndirilen dosyaya sağtık yaparak "yönetici olarak çalıştır" seçeneğini kullanarak kurulumu başlatınız. Sisteme arka planda sessiz şekilde kurulacaktır. özel çalışmamdır. Saygılarımla

Kurdum fakat hala Age of History 3 de this application requires a Java runtime environment. Hatası alıyorum.

İnternette araştırdığıma göre /appdata/locallow klasörü ile ilgili bir problemmiş ama ne olduğunu anlayamadım ınstaller: Wrapper. Createfile failed with error3: Sistem belirtilen yolu bulamıyor hatasının kaynağı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…