Java nereden öğrenilebilir?

fratyaldiz

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, yazılım mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Bu dönem Java öğreneceğiz. Hoca introduction to Java programming Daniel liang kitabını önerdi. Ben video izleyerek önden gitmek istiyorum. İnternette çok fazla anlatan var. Önerebileceğiniz çok eski olmayan bir yer var mı?

Ben BTK Akademi öneriyorum. Hem Türkçe şekilde profesörler anlatıyor hem de en sondaki testi geçince sertifika alıyorsun. Ayrıca yarın öbür gün staj yapacaksın, staj yaparken sertifikayı eklersin üstüne ulusal staj başvurularında resmi bir sertifika olduğu için sana artısı olur.

evet BTK Akademiden daha önce python eğitim almıştım. verimliydi. Ben de orayı düşünüyorum aslında başka bir öneri olur mu diye sormak istedim. Udemy öneren birkaç arkadaşım vardı. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz? Orası da sertifika veriyorç

evet BTK Akademiden daha önce python eğitim almıştım. verimliydi. Ben de orayı düşünüyorum aslında başka bir öneri olur mu diye sormak istedim. Udemy öneren birkaç arkadaşım vardı. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz? Orası da sertifika veriyorç
udemy de mantıklı dediğiniz gibi ikisinde de sertifika mevcut o yüzden bence udemy btk dene verimli gelmezse youtube'de çeşitli kanallar mevcut oralardan da çalışabilirsiniz. Sertifika sonradan da alırsınız önemli olan öğrenmek ne de olsa

Technopat Haberler

Geri
Yukarı