- Makaleler
- 2
Java(TM) SE Development Kit 16.0.1 (64-bit).
Doğrudur.
Hocam buna RAM vermek için hangi kodla başlatıyorduk?
Son düzenleyen: Moderatör:
Java(TM) SE Development Kit 16.0.1 (64-bit).
Doğrudur.
Hocam buna RAM vermek için hangi kodla başlatıyorduk?
java -Xmx8192M -Xms8192M -jar spigot-1.16.1.jar nogui
Açıyorum kendiliğiden kapanıyor hocam.java -Xmx8192M -Xms8192M -jar spigot-1.16.1.jar nogui
BAT dosyasına kaydedip çalıştırın. 8192'yi istediğiniz değer ile değiştirebilirsiniz, MB cinsinden olsun.
BAT dosyası sunucu dosyası ile aynı yerde değil mi?Açıyorum kendiliğiden kapanıyor hocam.
Evet aynı yerde batı açıyorum açtığım gibi kapanıyor.BAT dosyası sunucu dosyası ile aynı yerde değil mi?
Klasörün içinde herhangi bir yere Shift+Sağ tık yapıp PoweShell'i açın. Kodu oraya yapıştırın ve çıkan hatayı buraya atın.Evet aynı yerde batı açıyorum açtığım gibi kapanıyor.
Klasörün içinde bir yere shift sağ tık yapınca çıkmadı bende klasöre yaptım powershell çıkmadı cmd çıktı,Ona bastım kodu yazdım server açıldı.Klasörün içinde herhangi bir yere Shift+Sağ tık yapıp PoweShell'i açın. Kodu oraya yapıştırın ve çıkan hatayı buraya atın.
java -Xmx8192M -Xms8192M -jar spigot-1.16.1.jar nogui
BAT dosyasına kaydedip çalıştırın. 8192'yi istediğiniz değer ile değiştirebilirsiniz, MB cinsinden olsun.
Bir fikrim yok. PC'yi yeniden başlatmayı, %temp% klasörünü silmeyi vs. deneyebilirsiniz. Java SE 16'dan kalıntılar kaldıysa belki, ondandır.Fakat içindeki batla niye açılmıyor ki?
Bir fikrim yok. PC'yi yeniden başlatmayı, %temp% klasörünü silmeyi vs. deneyebilirsiniz. Java SE 16'dan kalıntılar kaldıysa belki, ondandır.
@XxS4M1xX
Başlatıcıya gidip profilinizi düzenlemeniz gerekiyor. Aşağıda işaretli yeri düzenlerseniz verilen RAM değişecektir.
Eki Görüntüle 1095626
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.