L LesRich Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 69 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #1 Setup indirmeme rağmen setup açılmıyor. Offline, Online denedim fakat bir şey değişmiyor.
K korneyaa Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #2 java setubu saten açamazsın windows mu pc Artı 0 Eksi
KS KS L LesRich Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 69 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #3 Windows masaüstü korneyaa dedi: Java setubu zaten açamazsın Windows mu PC Genişletmek için tıkla... Daha öncesinde tıklayıp kuruyordum Artı 0 Eksi
Windows masaüstü korneyaa dedi: Java setubu zaten açamazsın Windows mu PC Genişletmek için tıkla... Daha öncesinde tıklayıp kuruyordum
K korneyaa Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #4 nasıl açılmıyor ben anlamadım ne için java yükliyceksin Artı 0 Eksi
KS KS L LesRich Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 69 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #5 korneyaa dedi: Nasıl açılmıyor ben anlamadım ne için Java yükliyceksin Genişletmek için tıkla... Minecraft Artı 0 Eksi
korneyaa dedi: Nasıl açılmıyor ben anlamadım ne için Java yükliyceksin Genişletmek için tıkla... Minecraft
K korneyaa Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #6 LesRich dedi: Minecraft Genişletmek için tıkla... Haaa, o zaman NET Framework yükle kur. Olmazsa YouTube'dan bakıp ekran kartını güncelle. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
LesRich dedi: Minecraft Genişletmek için tıkla... Haaa, o zaman NET Framework yükle kur. Olmazsa YouTube'dan bakıp ekran kartını güncelle.
YuniGoo Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #7 Bence setupun açılmaması pc sisteminden dolayı olabilir. Pc sistemin nedir? Artı 0 Eksi
KS KS L LesRich Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 69 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #8 korneyaa dedi: Haaa o zaman net Framework yükle kur olmazsa uoutubeden bakıp ekran kartını güncelle Genişletmek için tıkla... Ekran kartını güncellemiştim bakacağım YuniGoo dedi: Bence setupun açılmaması PC sisteminden dolayı olabilir. PC sistemin nedir? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 2600 ASUS ROG STRIX 1660 Ti 2x8 16 GB'da RAM var daha öncesinde sıkıntı yoktu ama şu an böyle Yok onu da kuramıyorum yine setup gelmiyor ekrana Framework'te Son düzenleme: 10 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
korneyaa dedi: Haaa o zaman net Framework yükle kur olmazsa uoutubeden bakıp ekran kartını güncelle Genişletmek için tıkla... Ekran kartını güncellemiştim bakacağım YuniGoo dedi: Bence setupun açılmaması PC sisteminden dolayı olabilir. PC sistemin nedir? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 2600 ASUS ROG STRIX 1660 Ti 2x8 16 GB'da RAM var daha öncesinde sıkıntı yoktu ama şu an böyle Yok onu da kuramıyorum yine setup gelmiyor ekrana Framework'te