cihancebic17 Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 176 Çözümler 1 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #1 Merhaba, Minecraft oynayayım dedim ayda yılda bir arkadaşlarımla onda da Java indirdim fakat setup açılmıyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2022
Merhaba, Minecraft oynayayım dedim ayda yılda bir arkadaşlarımla onda da Java indirdim fakat setup açılmıyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #2 Açılmıyor derken nasıl yani tepkimi vermiyor yoksa minecrafta mı bağlanmıyor
Siodhach Kilopat Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 297 Çözümler 4 10 Kasım 2022 #3 cihancebic17 dedi: Merhaba, Minecraft oynayayım dedim ayda yılda bir arkadaşlarımla onda da Java indirdim fakat setup açılmıyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak dene.
cihancebic17 dedi: Merhaba, Minecraft oynayayım dedim ayda yılda bir arkadaşlarımla onda da Java indirdim fakat setup açılmıyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak dene.
cihancebic17 Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 176 Çözümler 1 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #4 Hocam şu an sorun halloldu anlamadığım şekilde şimdi de Minecraft açamıyorum. Error unable to Access jarfile diyor. Spam atmıyorum fakat şu anda Sonoyuncu indirdim girmeye çalışıyorum %41 de kalıyor ve Java Kurulamadı hatası alıyorum sürekli bunu nasıl çözebilirim Son düzenleme: 11 Kasım 2022
Hocam şu an sorun halloldu anlamadığım şekilde şimdi de Minecraft açamıyorum. Error unable to Access jarfile diyor. Spam atmıyorum fakat şu anda Sonoyuncu indirdim girmeye çalışıyorum %41 de kalıyor ve Java Kurulamadı hatası alıyorum sürekli bunu nasıl çözebilirim