YunusEmre.5 Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #11 Tamamdır akşam deniyecegim desteğiniz için saolun Hocam hata veriyor bu indirdi 117 KB sonra installer hash does not match this cannot be overridden when running as admin diyor Son düzenleme: 11 Aralık 2023
Tamamdır akşam deniyecegim desteğiniz için saolun Hocam hata veriyor bu indirdi 117 KB sonra installer hash does not match this cannot be overridden when running as admin diyor
Old Major Kilopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 660 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #12 YunusEmre.5 dedi: Tamamdır akşam deneyeceğim desteğiniz için sağ olun. Hocam hata veriyor bu indirdi 117 KB sonra installer hash does not match this cannot be overridden when running as admin diyor. Genişletmek için tıkla... Admin olarak çalıştırmayın CMD'yi. Böyle deneyin hocam.
YunusEmre.5 dedi: Tamamdır akşam deneyeceğim desteğiniz için sağ olun. Hocam hata veriyor bu indirdi 117 KB sonra installer hash does not match this cannot be overridden when running as admin diyor. Genişletmek için tıkla... Admin olarak çalıştırmayın CMD'yi. Böyle deneyin hocam.
YunusEmre.5 Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #13 Tamam deniyecegim 170 mblik bişey indiroyr Hocam indi başirılı bı şekilde pcyi yeniden başlatmaya gerek yok deilmi Olmadı Son düzenleme: 11 Aralık 2023
Tamam deniyecegim 170 mblik bişey indiroyr Hocam indi başirılı bı şekilde pcyi yeniden başlatmaya gerek yok deilmi Olmadı
Old Major Kilopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 660 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #14 YunusEmre.5 dedi: Tamam deneyeceğim. 170 MB'lik bir şey indiroyr. Hocam indi başirılı bir şekilde PC'yi yeniden başlatmaya gerek yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam. Java uygulamaları açılıyor mu artık? Açılmıyorsa reboot edebilirsiniz. Verdiğim komutla size openjdk indirdim. JVM ve JRE yüklendi. Java uygulamaları hala açılmıyorsa yeniden başlatın.
YunusEmre.5 dedi: Tamam deneyeceğim. 170 MB'lik bir şey indiroyr. Hocam indi başirılı bir şekilde PC'yi yeniden başlatmaya gerek yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam. Java uygulamaları açılıyor mu artık? Açılmıyorsa reboot edebilirsiniz. Verdiğim komutla size openjdk indirdim. JVM ve JRE yüklendi. Java uygulamaları hala açılmıyorsa yeniden başlatın.
YunusEmre.5 Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #15 Hocam sorunu buldum firdim administratora orda denedim oldu ama kendi hesabımda olmuyor gittim kendi hesabımı yönetici yaptım ama hala açılmıyor Hocam teşekkürler desteğiniz için çözüm farklı biseymiş ama yinede saol çozüm direk admin hesabına girceksiniz Son düzenleme: 11 Aralık 2023
Hocam sorunu buldum firdim administratora orda denedim oldu ama kendi hesabımda olmuyor gittim kendi hesabımı yönetici yaptım ama hala açılmıyor Hocam teşekkürler desteğiniz için çözüm farklı biseymiş ama yinede saol çozüm direk admin hesabına girceksiniz