Y Yusuf ÇAY Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 12 Yer Boğazlıyan/Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #1 Arkadaşlar bilgisayarımda Java kurulu silsem ne olur? Java tabanlı program veya uygulamalar nelerdir? (Minecraft oynamıyorum)
Arkadaşlar bilgisayarımda Java kurulu silsem ne olur? Java tabanlı program veya uygulamalar nelerdir? (Minecraft oynamıyorum)
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.595 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 25 Mart 2021 #2 Yusuf ÇAY dedi: Arkadaşlar bilgisayarımda Java kurulu silsem ne olur? Java tabanlı program veya uygulamalar nelerdir? Genişletmek için tıkla... Minecraft'ı çalıştıramazsın.
Yusuf ÇAY dedi: Arkadaşlar bilgisayarımda Java kurulu silsem ne olur? Java tabanlı program veya uygulamalar nelerdir? Genişletmek için tıkla... Minecraft'ı çalıştıramazsın.
Y Yusuf ÇAY Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 12 Yer Boğazlıyan/Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #3 Silinen üye dedi: Minecraft'ı çalıştıramazsın. Genişletmek için tıkla... Minecraft oynamıyorum.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.595 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 25 Mart 2021 #4 Yusuf ÇAY dedi: Minecraft oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ya da tarayıcılarda kullanılır.
Y Yusuf ÇAY Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 12 Yer Boğazlıyan/Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #5 Yalnızca Opera kullanıyorum silsem sorun olur mu?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.595 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 25 Mart 2021 #6 Yusuf ÇAY dedi: Yalnızca Opera kullanıyorum silsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz,demişim olur.
Yusuf ÇAY dedi: Yalnızca Opera kullanıyorum silsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz,demişim olur.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 25 Mart 2021 #7 Gerekli olan uygulamalar hata verir, kullanılamaz. Silmenize de gerek yok zaten.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 25 Mart 2021 #8 Yusuf ÇAY dedi: Yalnızca Opera kullanıyorum silsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Niye silmek istediğinizi anlayamadım. Sorun olmaz.
Yusuf ÇAY dedi: Yalnızca Opera kullanıyorum silsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Niye silmek istediğinizi anlayamadım. Sorun olmaz.
Y Yusuf ÇAY Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 12 Yer Boğazlıyan/Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #9 kade dedi: Niye silmek istediğinizi anlayamadım. Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Java'yı.
B beratfiliz341 Centipat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #10 Yusuf ÇAY dedi: Arkadaşlar bilgisayarımda Java kurulu silsem ne olur? Java tabanlı program veya uygulamalar nelerdir? (Minecraft oynamıyorum) Genişletmek için tıkla... Minecraft açılmaz. Konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.
Yusuf ÇAY dedi: Arkadaşlar bilgisayarımda Java kurulu silsem ne olur? Java tabanlı program veya uygulamalar nelerdir? (Minecraft oynamıyorum) Genişletmek için tıkla... Minecraft açılmaz. Konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.