Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Nisan 2021 #1 Ben Java'yı güncellemek için kurulum yapacaktım ve Java kurulum programını indirdim. Sonra kuracakken karşıma böyle bir ekran geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2021
Ben Java'yı güncellemek için kurulum yapacaktım ve Java kurulum programını indirdim. Sonra kuracakken karşıma böyle bir ekran geldi.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 19 Nisan 2021 #2 Xilared dedi: Ben Java'yı güncellemek için kurulum yapacaktım ve Java kurulum programını indirdim. Sonra kuracakken karşıma böyle bir ekran geldi. Eki Görüntüle 981377 Genişletmek için tıkla... C:\Program Files\Java\jre1.8.0_281 klasörü boş değil, oraya gidip Ctrl + A deyip silmelisiniz. Artı -3 Eksi
Xilared dedi: Ben Java'yı güncellemek için kurulum yapacaktım ve Java kurulum programını indirdim. Sonra kuracakken karşıma böyle bir ekran geldi. Eki Görüntüle 981377 Genişletmek için tıkla... C:\Program Files\Java\jre1.8.0_281 klasörü boş değil, oraya gidip Ctrl + A deyip silmelisiniz.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 19 Nisan 2021 #3 Aynı Java sürümü zaten kuruluymuş. Tekrar kurmak istiyorsanız önce denetim masasından eskisini kaldırın. Artı 0 Eksi
Aynı Java sürümü zaten kuruluymuş. Tekrar kurmak istiyorsanız önce denetim masasından eskisini kaldırın.
KS KS Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Nisan 2021 #4 LastPlayer dedi: Aynı Java sürümü zaten kuruluymuş. Tekrar kurmak istiyorsanız önce denetim masasından eskisini kaldırın. Genişletmek için tıkla... LastPlayer dedi: Aynı Java sürümü zaten kuruluymuş. Tekrar kurmak istiyorsanız önce denetim masasından eskisini kaldırın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
LastPlayer dedi: Aynı Java sürümü zaten kuruluymuş. Tekrar kurmak istiyorsanız önce denetim masasından eskisini kaldırın. Genişletmek için tıkla... LastPlayer dedi: Aynı Java sürümü zaten kuruluymuş. Tekrar kurmak istiyorsanız önce denetim masasından eskisini kaldırın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.