oyunmutlusu Decapat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #1 Arkadaşımla oynamak için Minecraft server açmaya çalıştık ama server. Jar ın birlikte aç kısmında Java tm platform SE binary yok nasıl bulabiliriz?
Arkadaşımla oynamak için Minecraft server açmaya çalıştık ama server. Jar ın birlikte aç kısmında Java tm platform SE binary yok nasıl bulabiliriz?
Tiyfy Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2021 #2 Java'yı kendi sitesinden indirip tekrar deneyin
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 15 Haziran 2021 #3 İnternete "Java indir"yazınca orijinal site başta çıkıyor zaten.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.325 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #4 Arkadaş başka bir şey sormuş galiba, sorununun Java indirmek olduğunu sanmıyorum.
Tiyfy Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2021 #5 SHER-LOCKED dedi: Arkadaş başka bir şey sormuş galiba, sorununun Java indirmek olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Launcher'ların kendi indirdiği Java sadece Minecraft için kullanılabilir.
SHER-LOCKED dedi: Arkadaş başka bir şey sormuş galiba, sorununun Java indirmek olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Launcher'ların kendi indirdiği Java sadece Minecraft için kullanılabilir.
oyunmutlusu Decapat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #6 SHER-LOCKED dedi: Arkadaş başka bir şey sormuş galiba, sorununun Java indirmek olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet demek istediğim server. Jar ı Java tm platform SE binary ile açmak istiyorum ama birlikte aç kısmında çıkmadığından serverı açamıyoruz.
SHER-LOCKED dedi: Arkadaş başka bir şey sormuş galiba, sorununun Java indirmek olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet demek istediğim server. Jar ı Java tm platform SE binary ile açmak istiyorum ama birlikte aç kısmında çıkmadığından serverı açamıyoruz.
Tiyfy Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2021 #7 Java'yı indir öyle dene
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.325 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #8 Hocam ne yaptığınızı baştan itibaren anlatır mısınız? Nereden ne indirdiniz? Çünkü server açarken öyle bir şey yapmıyorum ben.
Hocam ne yaptığınızı baştan itibaren anlatır mısınız? Nereden ne indirdiniz? Çünkü server açarken öyle bir şey yapmıyorum ben.
oyunmutlusu Decapat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #9 Tiyfy dedi: Java'yı indir öyle dene. Genişletmek için tıkla... Denedik.
Tiyfy Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2021 #10 Zaten neden saçma sapan serverlar kullanıyor sunuz ki. Aternos gibi güvenilir bir site kullanmayı deneyin.
Zaten neden saçma sapan serverlar kullanıyor sunuz ki. Aternos gibi güvenilir bir site kullanmayı deneyin.