İsimsizÜye Femtopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #11 Silinen üye dedi: Sonradan yapabilirsiniz isterseniz, gece kapatın uyanınca açın akif olur. Genişletmek için tıkla... Kapatmak mı yeniden başlat mı anlamadım hocam? Biraz fazla sordum kusura bakmayın. Kapatırsam işime gelir yarın ders te var.
Silinen üye dedi: Sonradan yapabilirsiniz isterseniz, gece kapatın uyanınca açın akif olur. Genişletmek için tıkla... Kapatmak mı yeniden başlat mı anlamadım hocam? Biraz fazla sordum kusura bakmayın. Kapatırsam işime gelir yarın ders te var.
Glade Kilopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.539 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 18 Mart 2021 #12 İsimsizÜye dedi: Kapatmak mı yeniden başlat mı anlamadım hocam? Biraz fazla sordum kusura bakmayın. Kapatırsam işime gelir yarın ders te var. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisinide yapabilirsiniz birşey olmaz.
İsimsizÜye dedi: Kapatmak mı yeniden başlat mı anlamadım hocam? Biraz fazla sordum kusura bakmayın. Kapatırsam işime gelir yarın ders te var. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisinide yapabilirsiniz birşey olmaz.
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 18 Mart 2021 #13 İsimsizÜye dedi: Güncellendi. Şu an bilgisayar üzerindeyim yeniden başlatmak zorunda mıyım? Yeniden başlatmakla uğraşamam şu an. Genişletmek için tıkla... Şu anda başlatmanıza gerek yok. İstediğiniz zaman yeniden başlatabilirsiniz.
İsimsizÜye dedi: Güncellendi. Şu an bilgisayar üzerindeyim yeniden başlatmak zorunda mıyım? Yeniden başlatmakla uğraşamam şu an. Genişletmek için tıkla... Şu anda başlatmanıza gerek yok. İstediğiniz zaman yeniden başlatabilirsiniz.
İsimsizÜye Femtopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #14 Silinen üye dedi: Hocam ikisini de yapabilirsiniz bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, iyi forumlar.
Silinen üye dedi: Hocam ikisini de yapabilirsiniz bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, iyi forumlar.
Glade Kilopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.539 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 18 Mart 2021 #15 İsimsizÜye dedi: Sağ olun hocam, iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüldü diye işaretlerseniz makbule geçer.
İsimsizÜye dedi: Sağ olun hocam, iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüldü diye işaretlerseniz makbule geçer.
İsimsizÜye Femtopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #16 Görkem Han dedi: Şu anda başlatmanıza gerek yok. İstediğiniz zaman yeniden başlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Hocam ikisini de yapabilirsiniz bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam dün akşam yanlışlıkla yeniden başlatmayı unuttum bir şey olmaz de mi çalışmama gibi? Biraz fazla soruyorum kusura bakmayın.
Görkem Han dedi: Şu anda başlatmanıza gerek yok. İstediğiniz zaman yeniden başlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Hocam ikisini de yapabilirsiniz bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam dün akşam yanlışlıkla yeniden başlatmayı unuttum bir şey olmaz de mi çalışmama gibi? Biraz fazla soruyorum kusura bakmayın.
Glade Kilopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.539 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 19 Mart 2021 #17 İsimsizÜye dedi: Hocam dün akşam yanlışlıkla yeniden başlatmayı unuttum bir şey olmaz de mi çalışmama gibi? Biraz fazla soruyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam olmaz.
İsimsizÜye dedi: Hocam dün akşam yanlışlıkla yeniden başlatmayı unuttum bir şey olmaz de mi çalışmama gibi? Biraz fazla soruyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam olmaz.