Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2018 #1 Merhaba! Java ve Android Studio öğrenmek için önerebileceğiniz YouTube kanalları ve kitaplar var mı? Şimdiden teşekkür ederim @105993 @Jira @Nazım Paşa Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2018
Merhaba! Java ve Android Studio öğrenmek için önerebileceğiniz YouTube kanalları ve kitaplar var mı? Şimdiden teşekkür ederim @105993 @Jira @Nazım Paşa
Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2018 #2 Java için Mustafa Murat Coşkun öneririm. Udemy'den alma durumunuz varsa ordan alabilirsiniz. Almadan önce örnek videolara bakıp karar verebilirsiniz. Kitap parasına ömür boyu erişim elde etmiş olursunuz. Android Studio için bilgim yok.
Java için Mustafa Murat Coşkun öneririm. Udemy'den alma durumunuz varsa ordan alabilirsiniz. Almadan önce örnek videolara bakıp karar verebilirsiniz. Kitap parasına ömür boyu erişim elde etmiş olursunuz. Android Studio için bilgim yok.
ahm1453 Hectopat Katılım 13 Eylül 2017 Mesajlar 80 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2018 #3 Ben de Anroid Studio ile ilgileniyorum. Profosyonel değilim ama biraz biliyorum, istersen birlikte bir şeyler yapabiliriz ?
Ben de Anroid Studio ile ilgileniyorum. Profosyonel değilim ama biraz biliyorum, istersen birlikte bir şeyler yapabiliriz ?
Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2018 #4 @ahm1453 hangi kaynakları kullanıyorsunuz ya da kullandınız? @Voltran dediğiniz kişiye baktım. Sağolun güzel dersleri var. Değerlendireceğim
@ahm1453 hangi kaynakları kullanıyorsunuz ya da kullandınız? @Voltran dediğiniz kişiye baktım. Sağolun güzel dersleri var. Değerlendireceğim
ahm1453 Hectopat Katılım 13 Eylül 2017 Mesajlar 80 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2018 #5 Cihatinan dedi: @ahm1453 hangi kaynakları kullanıyorsunuz ya da kullandınız? @Voltran dediğiniz kişiye baktım. Sağolun güzel dersleri var. Değerlendireceğim Genişletmek için tıkla... Bazı kitaplar ve Udemy üzerinden bir kaç kaynak + bazı hocalarım var bu konuda yardımcı.
Cihatinan dedi: @ahm1453 hangi kaynakları kullanıyorsunuz ya da kullandınız? @Voltran dediğiniz kişiye baktım. Sağolun güzel dersleri var. Değerlendireceğim Genişletmek için tıkla... Bazı kitaplar ve Udemy üzerinden bir kaç kaynak + bazı hocalarım var bu konuda yardımcı.
haktanycl Hectopat Katılım 31 Aralık 2014 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2018 #6 Atil Samancıoğlu çok iyidir Udemy'de. Ben onun derslerini izliyorum ve tavsiye ederim fiyatı da uygun yüksek değil.
Atil Samancıoğlu çok iyidir Udemy'de. Ben onun derslerini izliyorum ve tavsiye ederim fiyatı da uygun yüksek değil.