M moha28 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 33 5 Nisan 2021 #1 İndirdiğim Java da sadece JRE iniyor. JDK inmiyor ayrıca. Java veya JAR, RAR olarak açılıyor.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 5 Nisan 2021 #2 moha28 dedi: İndirdiğim Java da sadece jre iniyor. Jdk inmiyor ayrıca. Java veya jar, RAR olarak açılıyor. Genişletmek için tıkla... Varsayılan uygulamalara girip .jar olan yeri javaw.exe olarak seçin. JRE ile JDK ayrı programlar. Artı 0 Eksi
moha28 dedi: İndirdiğim Java da sadece jre iniyor. Jdk inmiyor ayrıca. Java veya jar, RAR olarak açılıyor. Genişletmek için tıkla... Varsayılan uygulamalara girip .jar olan yeri javaw.exe olarak seçin. JRE ile JDK ayrı programlar.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 5 Nisan 2021 #3 Varsayılan programı WinRAR yerine javaw.exe olarak seçin. Artı 0 Eksi
KS KS M moha28 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 33 5 Nisan 2021 #4 300319 dedi: Varsayılan uygulamalara girip JAR olan yeri javaw.exe olarak seçin. JRE ile JDK ayrı programlar. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim, teşekkürler. The Anorak dedi: Varsayılan programı WinRAR yerine javaw.exe olarak seçin. Genişletmek için tıkla... Varsayılan uygulamaları açtım lakin RAR yok. Varsayılan derken ayarlardan açılan mı, yoksa başka bir yer mi? Artı 0 Eksi
300319 dedi: Varsayılan uygulamalara girip JAR olan yeri javaw.exe olarak seçin. JRE ile JDK ayrı programlar. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim, teşekkürler. The Anorak dedi: Varsayılan programı WinRAR yerine javaw.exe olarak seçin. Genişletmek için tıkla... Varsayılan uygulamaları açtım lakin RAR yok. Varsayılan derken ayarlardan açılan mı, yoksa başka bir yer mi?
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #5 moha28 dedi: Deneyeceğim, teşekkürler. Varsayılan uygulamaları açtım lakin RAR yok. Varsayılan derken ayarlardan açılan mı, yoksa başka bir yer mi? Genişletmek için tıkla... RAR'ı aramayacaksın. Oraya girip program dosyaları(X86) Java, jawaw.exeye basakcaksın ve her zaman aç diyeceksin. Oldu bitti. Artı 0 Eksi
moha28 dedi: Deneyeceğim, teşekkürler. Varsayılan uygulamaları açtım lakin RAR yok. Varsayılan derken ayarlardan açılan mı, yoksa başka bir yer mi? Genişletmek için tıkla... RAR'ı aramayacaksın. Oraya girip program dosyaları(X86) Java, jawaw.exeye basakcaksın ve her zaman aç diyeceksin. Oldu bitti.