Y YusufCinarCaner Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 123 1 Ekim 2020 #1 Javayı kurarken bu geliyor. Umarım çözersiniz Minecraft için yükleyeceğim de. İşletim Sistemim: Windows 7 Ultimate.
Javayı kurarken bu geliyor. Umarım çözersiniz Minecraft için yükleyeceğim de. İşletim Sistemim: Windows 7 Ultimate.
Giray Han Kilopat İndirim Avcısı Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 1.121 Çözümler 2 1 Ekim 2020 #2 Kurulum dosyasına sağ tık yapıp windows 8 uyumluluğunda çalıştırmayı deneyin Artı 0 Eksi
KS KS Y YusufCinarCaner Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 123 1 Ekim 2020 #3 Giray Han dedi: Kurulum dosyasına sağ tık yapıp windows 8 uyumluluğunda çalıştırmayı deneyin Genişletmek için tıkla... windows 8 yok 7 var Artı 0 Eksi
Giray Han dedi: Kurulum dosyasına sağ tık yapıp windows 8 uyumluluğunda çalıştırmayı deneyin Genişletmek için tıkla... windows 8 yok 7 var
Giray Han Kilopat İndirim Avcısı Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 1.121 Çözümler 2 1 Ekim 2020 #4 Listede çıkan işletim sistemlerini tek tek deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Y YusufCinarCaner Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 123 1 Ekim 2020 #5 Giray Han dedi: Listede çıkan işletim sistemlerini tek tek deneyin. Genişletmek için tıkla... olmadı Giray Han dedi: Listede çıkan işletim sistemlerini tek tek deneyin. Genişletmek için tıkla... olmadı başka yöntem varmı Son düzenleme: 1 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Giray Han dedi: Listede çıkan işletim sistemlerini tek tek deneyin. Genişletmek için tıkla... olmadı Giray Han dedi: Listede çıkan işletim sistemlerini tek tek deneyin. Genişletmek için tıkla... olmadı başka yöntem varmı