M Metin654 Centipat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #1 Öncelikle herkse selam. Geçen günlerde Minecraft aldım ve Java yüklemem şart sanırım çünkü Java versiyonunu aldım fakat Java hakkında araştırma yaptığımda virüs olabileceği yazıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Öncelikle herkse selam. Geçen günlerde Minecraft aldım ve Java yüklemem şart sanırım çünkü Java versiyonunu aldım fakat Java hakkında araştırma yaptığımda virüs olabileceği yazıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #21 Konu troll dağılalım. Artı 0 Eksi
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 6 Mayıs 2022 #22 Stack dedi: Virüslü kardeşim indirme. Genişletmek için tıkla... Stack dedi: Virüslü kardeşim indirme. Genişletmek için tıkla... eymennnnn dedi: Dayanağın var mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaş ironi olarak söylemiş ciddi değil. Tabii sonuna "(!)" koymayı unutmuş. Artı 0 Eksi
Stack dedi: Virüslü kardeşim indirme. Genişletmek için tıkla... Stack dedi: Virüslü kardeşim indirme. Genişletmek için tıkla... eymennnnn dedi: Dayanağın var mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaş ironi olarak söylemiş ciddi değil. Tabii sonuna "(!)" koymayı unutmuş.