Chivalry Hectopat Katılım 18 Ekim 2019 Mesajlar 474 Çözümler 8 30 Mayıs 2023 #11 İnternette elini attığın her yerde az biraz da olsa java veya javaya bağlantılı bir şey vardır zaten, bilgisayarına yüklemesen bile.. Rixev dedi: Bir oyun üzerine indirdim. Genişletmek için tıkla... Bu oyun eğer minecraft ise ne gibi bir sıkıntı olabilir?
İnternette elini attığın her yerde az biraz da olsa java veya javaya bağlantılı bir şey vardır zaten, bilgisayarına yüklemesen bile.. Rixev dedi: Bir oyun üzerine indirdim. Genişletmek için tıkla... Bu oyun eğer minecraft ise ne gibi bir sıkıntı olabilir?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #12 Kendi sitesinden indirirseniz hiç sıkıntı çıkmaz. Kodlama dili sonuçta.
K Kerem Ka Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #13 Rixev dedi: Bir oyun üzerine indirdim. Genişletmek için tıkla... Tlau.ncher üstüne java kurduysanız problem etmez. Küçükken bende çok oynardım
Rixev dedi: Bir oyun üzerine indirdim. Genişletmek için tıkla... Tlau.ncher üstüne java kurduysanız problem etmez. Küçükken bende çok oynardım