Java yazılım ortalama kaç aya öğrenilir?

Zaten Java öğrenmen için Java derslerinden başlamayacaksın önce yabancı dil sonra algoritma daha sonra fonksiyon.

İngilizcen varsa ve kapasite sahibi biriysen rahatlıkla 1-2 ay içinde temeli kavrarsın dedikleri gibi 4-5 aya kalmadan küçük projelerden para kazanmaya da başlayabilirsin. Ama direkt Java ile başlamak doğru değil önce kesinlikle bir temel bilgisayar ve algoritma dersi almanı şiddetle öneririm.

İngilizcen varsa ve kapasite sahibi biriysen rahatlıkla 1-2 ay içinde temeli kavrarsın dedikleri gibi 4-5 aya kalmadan küçük projelerden para kazanmaya da başlayabilirsin. Ama direkt Java ile başlamak doğru değil önce kesinlikle bir temel bilgisayar ve algoritma dersi almanı şiddetle öneririm.

Cevabın için teşekkürler
İngilizce seviyem orta

Benim yazılım geçmişim vardı. 1 haftada öğrendim. İngilizce konusunda da da öyle ingilizceyi bastıra bastıra öğrenmedim klasik okulda öğretilenler ile yazılım öğrendim. Zaten bir hatayı çözerken yardım aldığım kişiler olsun wikiler olsun 3 aşağı 5 yukarı bir kültür edindim. İngilizce de kafaya takacak bişe değil yani.

Amacım para kazanmak deil şu anlık kendimi geleceğim için geliştirmek
Belirli bir süre yok tamamen sana bağlı bir durum ve hiç tükenmeden gelişmekte olan bir dile tamamen öğrendim kimse diyemez.Sen kendini projeler ile geliştirdikçe zaten anlarsın şu konuda şu kadar geliştiğini.

Okuduğunuzu anlayacak kadar ingilizceniz varsa ve algoritma temeliniz varsa yoğun bir tempo ile 2 ay içerisinde birçok güzel proje çıkarmaya yetecek kadar öğrenebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı