TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.112 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 13 Ağustos 2023 #21 682652 dedi: 2 sene önceki konuyu neden hortlattınız ki? Genişletmek için tıkla... Tarihine dikkat etmemiştim ya. Benim hatam. Sen söyleyince fark ettim 2 senelik konu olduğunu.
682652 dedi: 2 sene önceki konuyu neden hortlattınız ki? Genişletmek için tıkla... Tarihine dikkat etmemiştim ya. Benim hatam. Sen söyleyince fark ettim 2 senelik konu olduğunu.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #22 TheAny dedi: C# zor mu geldi, kolay mı? Genişletmek için tıkla... O zamanki matematik bilgimin yetersizliğinden dolayı ilerlemedim.
TheAny dedi: C# zor mu geldi, kolay mı? Genişletmek için tıkla... O zamanki matematik bilgimin yetersizliğinden dolayı ilerlemedim.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 14 Ağustos 2023 #23 Zinederon dedi: O zamanki matematik bilgimin yetersizliğinden dolayı ilerlemedim. Genişletmek için tıkla... Matematik işlemlerini yazılım yapacak, senin hesaplamana gerek yok. Formüllerden bahsediyorsan günümüzde artık yapay zeka sayesinde halledersin.
Zinederon dedi: O zamanki matematik bilgimin yetersizliğinden dolayı ilerlemedim. Genişletmek için tıkla... Matematik işlemlerini yazılım yapacak, senin hesaplamana gerek yok. Formüllerden bahsediyorsan günümüzde artık yapay zeka sayesinde halledersin.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #24 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Matematik işlemlerini yazılım yapacak, senin hesaplamana gerek yok. Formüllerden bahsediyorsan günümüzde artık yapay zeka sayesinde halledersin. Genişletmek için tıkla... Hocam artık o Matenatik bilgisine sahibim ama şu an zamanım yok. Bundan sonraki yaz İngilizce kaynaklardan bir yazılım dili öğrenmeye çalışacağım.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Matematik işlemlerini yazılım yapacak, senin hesaplamana gerek yok. Formüllerden bahsediyorsan günümüzde artık yapay zeka sayesinde halledersin. Genişletmek için tıkla... Hocam artık o Matenatik bilgisine sahibim ama şu an zamanım yok. Bundan sonraki yaz İngilizce kaynaklardan bir yazılım dili öğrenmeye çalışacağım.