T Tahhatass Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar Java'da basit bir kod yazayım dedim. İnternette değişkenleri böyle yazdırırken görmüştüm. Bir deneyeyim dedim fakat hata aldım. Yanlışımı düzeltirseniz çok mutlu olurum. Örneğin: System. Out. Println("adınızı {0} olarak girdiniz",ad); Böyle bir şey vardı sanki. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2024
Arkadaşlar Java'da basit bir kod yazayım dedim. İnternette değişkenleri böyle yazdırırken görmüştüm. Bir deneyeyim dedim fakat hata aldım. Yanlışımı düzeltirseniz çok mutlu olurum. Örneğin: System. Out. Println("adınızı {0} olarak girdiniz",ad); Böyle bir şey vardı sanki.
Old Major Kilopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 659 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #2 Java:Panoya kopyala System.out.println(String.format("adınızı %s olarak girdiniz", ad)); Hocam hatayı ve tam kodu gösterin.
Java:Panoya kopyala System.out.println(String.format("adınızı %s olarak girdiniz", ad)); Hocam hatayı ve tam kodu gösterin.