Java'da nasıl ilerlemek gerekiyor?

veyongdz

Centipat
Daha fazla  
Java dilinde temel algoritma derslerinde ilerledim. Sürekli soru çözüyorum fakat ikinci aşama nasıl olması gerekiyor? Bilemiyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Java ile ne yapılıyor diye araştırabilirsin.

Java ile masaüstü uygulamalar, back-end servisler ve mobil uygulamalar yazabiliyorsun.
(Tabii en çok back-end ve mobil uygulamalar için kullanılıyor.)

Fakat temel algoritma mantığını kavradıysan Java'da kalmanı tavsiye etmem. JavaScript'e geçiş yapıp bu saydıklarımın hepsini ve daha fazlasını yapabilirsin.

Örneğin:

Ama bu saydığın Framework/Environment 'lara geçmeden önce JavaScript'i iyi bir şekilde kavraman gerek.

Bunu için de çok güzel bir bedava testler zinciri var. Bir nevi eğitim fakat interaktif.
Ona da şuradan ulaşabilirsin:

JavaScript Algorithms and Data Structures- freeCodeCamp.org

Kolay gelsin😊

Son düzenleme:
"Surekli soru cozuyorum" nasil bir calisma yontemi? Sene sonu Java sinavlarina mi hazirlaniyorsun?
Demek istediğim "Bir string’i ters çeviren uygulama yaz." veya "2 tane sayıyı geçici bir temp değişken kullanmadan nasıl değiştirebiliriz.." gibi sorulardan bahsetmiştim. Kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim. :)
Java ile ne yapılıyor diye araştırabilirsin.

Java ile masaüstü uygulamalar, back-end servisler ve mobil uygulamalar yazabiliyorsun.
(Tabii en çok back-end ve mobil uygulamalar için kullanılıyor.)

Fakat temel algoritma mantığını kavradıysan Java'da kalmanı tavsiye etmem. JavaScript'e geçiş yapıp bu saydıklarımın hepsini ve daha fazlasını yapabilirsin.

Örneğin:

Ama bu saydığın Framework/Environment 'lara geçmeden önce JavaScript'i iyi bir şekilde kavraman gerek.

Bunu için de çok güzel bir bedava testler zinciri var. Bir nevi eğitim fakat interaktif.
Ona da şuradan ulaşabilirsin:

JavaScript Algorithms and Data Structures- freeCodeCamp.org

Kolay gelsin😊
Teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı