BeecoV Megapat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 208 Çözümler 2 12 Ocak 2021 #1 Merhabalar, Java'da yazdığım programda bir sorunum var. Klavyeden gelen verileri arka planda tek tek nesne oluşturup o nesnelere atamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Merhabalar, Java'da yazdığım programda bir sorunum var. Klavyeden gelen verileri arka planda tek tek nesne oluşturup o nesnelere atamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 12 Ocak 2021 #2 Yazdığın kodu paylaşıp ne yapmak istediğini daha açık bir şekilde söyler misin? Anladığım kadarıyla bu tarz bir şeyden bahsediyoruz. Yolla kodları bakalım birlikte. Java:Panoya kopyala // firstName ve lastName bilgisini almış ol User user = new User(); user.setFirstName(firstName); user.setLastName(lastName);
Yazdığın kodu paylaşıp ne yapmak istediğini daha açık bir şekilde söyler misin? Anladığım kadarıyla bu tarz bir şeyden bahsediyoruz. Yolla kodları bakalım birlikte. Java:Panoya kopyala // firstName ve lastName bilgisini almış ol User user = new User(); user.setFirstName(firstName); user.setLastName(lastName);
felix.voir Picopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 268 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzik prodüktörü 12 Ocak 2021 #3 faux dedi: Yazdığın kodu paylaşıp ne yapmak istediğini daha açık bir şekilde söyler misin? Anladığım kadarıyla bu tarz bir şeyden bahsediyoruz. Yolla kodları bakalım birlikte. Java:Panoya kopyala // firstName ve lastName bilgisini almış ol User user = new User(); user.setFirstName(firstName); user.setLastName(lastName); Genişletmek için tıkla... Bu Javascript.
faux dedi: Yazdığın kodu paylaşıp ne yapmak istediğini daha açık bir şekilde söyler misin? Anladığım kadarıyla bu tarz bir şeyden bahsediyoruz. Yolla kodları bakalım birlikte. Java:Panoya kopyala // firstName ve lastName bilgisini almış ol User user = new User(); user.setFirstName(firstName); user.setLastName(lastName); Genişletmek için tıkla... Bu Javascript.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 12 Ocak 2021 #4 felix.voir dedi: Bu Javascript. Genişletmek için tıkla... Nereden bu kanıya vardın acaba? Nesneye değer atamamdan mı?
felix.voir dedi: Bu Javascript. Genişletmek için tıkla... Nereden bu kanıya vardın acaba? Nesneye değer atamamdan mı?
felix.voir Picopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 268 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzik prodüktörü 12 Ocak 2021 #5 faux dedi: Nereden bu kanıya vardın acaba? Nesneye değer atamamdan mı? Genişletmek için tıkla... Birebir aynı syntax java bilmiyorum ama bu kadar aynılar mı?
faux dedi: Nereden bu kanıya vardın acaba? Nesneye değer atamamdan mı? Genişletmek için tıkla... Birebir aynı syntax java bilmiyorum ama bu kadar aynılar mı?
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 12 Ocak 2021 #6 felix.voir dedi: Birebir aynı syntax Java bilmiyorum ama bu kadar aynılar mı? Genişletmek için tıkla... Nesne yaratırken kullanımı bu şekilde, genele vurduğun zaman bambaşka bir syntaxları var.
felix.voir dedi: Birebir aynı syntax Java bilmiyorum ama bu kadar aynılar mı? Genişletmek için tıkla... Nesne yaratırken kullanımı bu şekilde, genele vurduğun zaman bambaşka bir syntaxları var.