Çatapatkerim Hectopat Katılım 10 Nisan 2019 Mesajlar 155 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Ekim 2019 #1 Arkadaşlarım gitmiş premium Minecraft almış, bende de Microsoft Store'dan alınan Minecraft var. Onlarla beraber oynayabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2019
Arkadaşlarım gitmiş premium Minecraft almış, bende de Microsoft Store'dan alınan Minecraft var. Onlarla beraber oynayabilir miyiz?
Gardrop Fuat Megapat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 850 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2019 #2 Microsoft Store'daki Minecraft sadece Android ve iOS'tekilerle oynayabiliyor. Yani hayır. Artı 0 Eksi
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.912 Çözümler 70 Yer İstanbul 29 Ekim 2020 #3 GeyserMC bu adrese bakmanı öneririm. Sunucuma mobilden girilmesi için kullanmıştım ama giren kişinin de Java Edition hesabı olmalı. Demo hesapla denemedim. EDIT: Mesajım biraz fazla geç olmuş. Şimdi farkettim kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
GeyserMC bu adrese bakmanı öneririm. Sunucuma mobilden girilmesi için kullanmıştım ama giren kişinin de Java Edition hesabı olmalı. Demo hesapla denemedim. EDIT: Mesajım biraz fazla geç olmuş. Şimdi farkettim kusura bakmayın.