JavaFX runnable jar export sorunu

KennyVes

Hectopat

Runnable jar export etmek istediğimde böyle bir hata alıyorum, ok deyip devam ediyorum. Jar oluşuyor. Jar'a çift tıklıyorum ve form oluşmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maven kullanmalisin. IDE'den bagimsiz calisabilirsin bu sekilde. Bir kac gundur goruyorum import/export sorunlari yasadigini.

Maven kullanmalisin. IDE'den bagimsiz calisabilirsin bu sekilde. Bir kac gundur goruyorum import/export sorunlari yasadigini.
Siz şuan ki yazdığımı anladınız mı acaba ? (kötü anlamda demiyorum yanlış anlamayın) JavaFX Exlipse çalışıyor istediğimi yapıyorum şuanlık ama exportta çalışmıyor çift tık ile jar dosyası Maven bu işi çözebilir mi ?

Elbette cozer.
Gecen gun de Java compliance level'i 1.8 yapip cozdum library import isini gibi bir konu acmistin. O problemi de Maven ile cozebilirdin.
Runnable JAR olusturma, proje JDK compliance belirleme, gerekli kutuphaneleri download edip projeye iliskilendirme vb konularda Maven endustri standardidir. Eclipse'in beceriksiz export yapisina bagimli olmamalisin.

Peki teşekkür ederim , JavaFX tecrübeniz var mı şuan hata almadan import ettim ama çift tıklama ile açılmıyor jar , Maden deneyeceğim.
Birde Türkçe kaynak çok az var kısaca anlatma şansınız var mı ?
Şuan denedim sanırım JavaFX ile maven proje aynı anda kullanılmıyor :/
Sorun çözülmedi :/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…