JavaScript için kurs önerisi

@bonz az önce dediniz ki promiseyi kullandığımı hatırlamıyorum ben izlediğim JS videolarında da ES6'nın çoğu özelliğinin kullanıldığını görmedim yani bunlar öğrenilmesi gereken şeyler ama çok kullanmadığımız şeyler mi illaki kullanıyoruzdur ama mesela doma göre daha az.

Back-end olun ya en iyisi. Zaten yapılan işlemler hep fix işlemler. Front-end'de yok tasarımıymış, yok media-query'siymiş falan hiç çekilmez.

Sadece bilmen yeterli. Dibine kadar öğrenmene gerek yok. ES6'i öğrenmek için bu adamı izle. Bu sadece ES6'da gelen ve JavaScript'in basit şeylerini anlatıyor güzelce. Ama PROTOTURK'ü de izle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Back-end olun ya en iyisi. Zaten yapılan işlemler hep fix işlemler. Front-end'de yok tasarımıymış, yok media-query'siymiş falan hiç çekilmez.
Saçma bir öneri.

@nihat Yiğit maalesef ki bence öyle değil backend de çalıştım ama frontend in yeri ayrı o backendden gelen veriyi alıyor listeliyor ve Front-End dev bulmak zor.

@nihat Yiğit maalesef ki bence öyle değil backend de çalıştım ama frontend in yeri ayrı o backendden gelen veriyi alıyor listeliyor ve Front-End dev bulmak zor.
İkisini de yapan birisiyim. Bilemiyorum bana daha rahat geliyor back-end kısmı. Yani daha rahat. Uğraşmam gereken bir şey yok. Tasarım düşünmeme falan gerek kalmıyor. Kurumsal bir şirkette tasarım tabii ki tasarımcılar tarafından ayarlanır fakat freelance üzerinde pek böyle işlemeyeceğini düşünüyorum. Back-end öğrendikten sonra "bence" back-end'in bi' tık daha rahat olduğunu öğrendim. Yani genel olarak yapılan işlemler hep benzer zaten. JavaScriptte gider sıfırdan mimari kurarsın bir şeyler yaparsın; fakat .net tarafı bana pek de öyle değilmiş gibi geliyor.

@bonz bir de rahatsiz ettim kusura bakmayin ama bir yerde calisiyor musunz evetse tecrubeleriniz nelerdir?

@bonz umarim bende bir yerde calismaya baslarim ve sizce alayli olmak iyi mi ailem okumami istiyor ben kararsizim sayisal alana merakliyim sizce diploma onemli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…