WolfingTR Centipat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 Udemy üzerinde indirim olunca alınabilecek genel uygulama geliştirme, ben ileride kendimi istediğim alana yöneltebileceğim bir JavaScript kursu var mı? Yani sadece Web odaklı değil de modern JavaScript'e odaklı olmasını istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2023
Udemy üzerinde indirim olunca alınabilecek genel uygulama geliştirme, ben ileride kendimi istediğim alana yöneltebileceğim bir JavaScript kursu var mı? Yani sadece Web odaklı değil de modern JavaScript'e odaklı olmasını istiyorum.
BlackRazorX Hectopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 1.869 Çözümler 6 4 Kasım 2023 #2 Sadık Turan'ın kursu var, alabilirsin. Sıfırdan İleri Seviye Modern Javascript Dersleri ES7+ Modern javascript dersleri ile (ES6 & ES7+) Nodejs, Angular, React ve VueJs için sağlam bir temel oluşturun. www.udemy.com
Sadık Turan'ın kursu var, alabilirsin. Sıfırdan İleri Seviye Modern Javascript Dersleri ES7+ Modern javascript dersleri ile (ES6 & ES7+) Nodejs, Angular, React ve VueJs için sağlam bir temel oluşturun. www.udemy.com