J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #1 JavaScript öğrenmeye çalışıyorum. Öğrenirken de programlar yapıyorum. Bunlardan bir tanesini de sizinle paylaşmak istedim. Program ile LGS'deki sıralamanızı öğrenebiliyorsunuz. Tabii ne kadar doğru çalışıyor, emin değilim. LGS_KACINCI_OLDUGUNU_OGREN_.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
JavaScript öğrenmeye çalışıyorum. Öğrenirken de programlar yapıyorum. Bunlardan bir tanesini de sizinle paylaşmak istedim. Program ile LGS'deki sıralamanızı öğrenebiliyorsunuz. Tabii ne kadar doğru çalışıyor, emin değilim. LGS_KACINCI_OLDUGUNU_OGREN_.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
eneskt Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 641 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2021 #2 Kaynak kodları da paylaşır mısınız? Nasıl bir algoritma kurduğunuzu merak ettim
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #3 eneskt dedi: Kaynak kodları da paylaşır mısınız? Nasıl bir algoritma kurduğunuzu merak ettim Genişletmek için tıkla... Hocam attığım klasörün "İndex.js" dosyasına bakabilirsiniz.
eneskt dedi: Kaynak kodları da paylaşır mısınız? Nasıl bir algoritma kurduğunuzu merak ettim Genişletmek için tıkla... Hocam attığım klasörün "İndex.js" dosyasına bakabilirsiniz.