A ahmetarat0 Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #1 Kendime bir hesaplama sitesi yapıyordum ve bu hatalarla karşılaştım. Yardım eder misiniz? İndex.html İslemler.js Son düzenleme: 7 Ekim 2020
Kendime bir hesaplama sitesi yapıyordum ve bu hatalarla karşılaştım. Yardım eder misiniz? İndex.html İslemler.js
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 7 Ekim 2020 #2 Kullanmaya çalıştığınız bir fonksiyon tanımlı değil. Kodları drive ile atarsanız yardımcı olabilirim.
Kullanmaya çalıştığınız bir fonksiyon tanımlı değil. Kodları drive ile atarsanız yardımcı olabilirim.
A ahmetarat0 Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #3 Berkay Davas dedi: Kullanmaya çalıştığınız bir fonksiyon tanımlı değil. Kodları drive ile atarsanız yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Konuyu düzenledim
Berkay Davas dedi: Kullanmaya çalıştığınız bir fonksiyon tanımlı değil. Kodları drive ile atarsanız yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Konuyu düzenledim
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 7 Ekim 2020 #4 87. satırda bir tırnak hatası var. Aynı şekilde 123. satırda da. Bu şekilde IF ELSE yerine switch case yapısı kullanmanı öneririm. Editor olarak hangisini kullanıyorsun VS Code kullanmanı öneririm. Ayrıca NULL sorgusunu tırnak içinde yapmaman gerekiyor. Tabi null'u string olarak kullanmıyorsan.
87. satırda bir tırnak hatası var. Aynı şekilde 123. satırda da. Bu şekilde IF ELSE yerine switch case yapısı kullanmanı öneririm. Editor olarak hangisini kullanıyorsun VS Code kullanmanı öneririm. Ayrıca NULL sorgusunu tırnak içinde yapmaman gerekiyor. Tabi null'u string olarak kullanmıyorsan.
A ahmetarat0 Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #5 O tırnak hatası değil. İndexdeki dropdrownliste bak bilerek yazdım. Ama doğrusu nasıl bilmiyorum.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 7 Ekim 2020 #6 Kodu kendi editörüme aldığımda direkt hatalar geldi. 87. ve 123. satırdaki tırnaklar fazla. Dropdowna bakınca anladım kusura bakma. 1" i yazarken 1\" şekline yazmalısın.
Kodu kendi editörüme aldığımda direkt hatalar geldi. 87. ve 123. satırdaki tırnaklar fazla. Dropdowna bakınca anladım kusura bakma. 1" i yazarken 1\" şekline yazmalısın.
A ahmetarat0 Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #7 1" ve 2" şeklinde mi diye kontrol ettirmek istiyorum. Anlatamadım galiba.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 7 Ekim 2020 #8 ahmetarat0 dedi: 1" ve 2" şeklinde mi diye kontrol ettirmek istiyorum. Anlatamadım galiba. Genişletmek için tıkla... Cevabımı düzenledim ilk başta görmemiştim.
ahmetarat0 dedi: 1" ve 2" şeklinde mi diye kontrol ettirmek istiyorum. Anlatamadım galiba. Genişletmek için tıkla... Cevabımı düzenledim ilk başta görmemiştim.
A ahmetarat0 Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #9 Peki teşekkürler deneyip yazıyorum
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 7 Ekim 2020 #10 ahmetarat0 dedi: Peki teşekkürler deneyip yazıyorum Genişletmek için tıkla... Bu arada buna "string escape" denir. Tırnak içine tırnak koyarken "\" işareti ile bunun tırnak olduğunu dikkate almaması gerektiğini söylemeniz lazım.
ahmetarat0 dedi: Peki teşekkürler deneyip yazıyorum Genişletmek için tıkla... Bu arada buna "string escape" denir. Tırnak içine tırnak koyarken "\" işareti ile bunun tırnak olduğunu dikkate almaması gerektiğini söylemeniz lazım.