JavaScript kodlama nasıl öğrenilir?

w3schools sitesini öneririm. Hiç javascript bilgim yokken oradan bir günlük araştırma ile temel şeyleri kavrayıp böyle birşey ortaya çıkarmıştım: maxmanusv1/ASPNET-JS-10fastfingers
Daha önceden C# çalışıyordum, birbirine çok benziyor o yüzden anlamakta sıkıntı çekmedim sanırım.

Bot kodlamak için JavaScript değil node.js kullanılıyor.Node.js öğrenmeye çalış.
Node.js'te JavaScript'in sadece Syntax'ını kullanırsın.Ama yinede dersleri bir miktarda olsa izle işine yarar.
Node.js değil sadece. Discordun kendi geliştirdiği bir dil olan discord.js öğrenecek.
@eater
Burda Discord botları ile alakalı tüm komutlar mevcut. Özellikle ingilizce biliyorsan burdan öğrenerek mükemmel bir bot yaparsın. Bu Discord'un kendi sitesi.
Node.js sadece botun ilk kurumuna, ve botu açıp kapamaya yarar. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.

Bu siteyi biliyorum ama pek bir şey anlamamıştım hala anlamıyorum.

Bu siteyi biliyorum ama pek bir şey anlamamıştım hala anlamıyorum.
Google Translate iyi çeviremiyor. İngilizcen olsa baya güzel şeyler yapardın.
Mesela Embed kelimesini "Gömme" Olarak çeviriyor. Bu komutlar botun havalı ve daha modern mesajlar yazmasına yarar aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…