GökhanÖzev Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 266 28 Temmuz 2021 #1 Google'da arattığım zaman sürekli web sayfaları diyor başka kullanım alanı yok mu bu JavaScript dilinin?
Google'da arattığım zaman sürekli web sayfaları diyor başka kullanım alanı yok mu bu JavaScript dilinin?
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 28 Temmuz 2021 #2 MMORPG tarayıcı oyunları JavaScript veya Flash ile yapılıyordu.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.728 Makaleler 1 Çözümler 81 28 Temmuz 2021 #3 Piyasadaki en esnek dil olabilir, frontend, backend, mobil, desktop, oyun (ufak capli) hepsinde kullaniliyor. Sen ne yapmak istedin de JS seni yari yolda birakti? Surekli "CSS Zor mu" - "Python bos is mi" gibi konular aciyorsun?
Piyasadaki en esnek dil olabilir, frontend, backend, mobil, desktop, oyun (ufak capli) hepsinde kullaniliyor. Sen ne yapmak istedin de JS seni yari yolda birakti? Surekli "CSS Zor mu" - "Python bos is mi" gibi konular aciyorsun?
I ihti Yoctopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #4 Genelde web teknolojileri alanında kullanılıyor, ancak sadece web sayfalarının önyüzleri için (tasarım için) değil Node.js vb. teknolojiler sayesinde web teknolojilerinin backend ve server side tarafında da bolca kullanılıyor.
Genelde web teknolojileri alanında kullanılıyor, ancak sadece web sayfalarının önyüzleri için (tasarım için) değil Node.js vb. teknolojiler sayesinde web teknolojilerinin backend ve server side tarafında da bolca kullanılıyor.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 1 Ağustos 2021 #5 bitwise dedi: Piyasadaki en esnek dil olabilir, frontend, backend, mobil, desktop, oyun (ufak capli) hepsinde kullaniliyor. Sen ne yapmak istedin de JS seni yari yolda birakti? Surekli "CSS Zor mu" - "Python bos is mi" gibi konular aciyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam ben konu açtım back-end için başka diller söylediler bir kişi hariç.
bitwise dedi: Piyasadaki en esnek dil olabilir, frontend, backend, mobil, desktop, oyun (ufak capli) hepsinde kullaniliyor. Sen ne yapmak istedin de JS seni yari yolda birakti? Surekli "CSS Zor mu" - "Python bos is mi" gibi konular aciyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam ben konu açtım back-end için başka diller söylediler bir kişi hariç.