yone1108 Decapat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 709 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Mart 2023 #1 Merhaba, Javascript öğrenirken, kendimi geliştirmek için yapmış olduğum bir oyun. Kodlar belki birisinin işine yarar inceleyebilirsiniz. Github: GitHub - giray02/matematik-dort-islem-oyunu: Matematik Dört İşlem Oyunu Kendimi geliştirmem için bana Javascript ile yapabileceğim uygulama önerileri söylerseniz çok sevinirim Dosya Ekleri screencapture-127-0-0-1-5500-index-html-2023-03-26-03_22_57.png 51,4 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba, Javascript öğrenirken, kendimi geliştirmek için yapmış olduğum bir oyun. Kodlar belki birisinin işine yarar inceleyebilirsiniz. Github: GitHub - giray02/matematik-dort-islem-oyunu: Matematik Dört İşlem Oyunu Kendimi geliştirmem için bana Javascript ile yapabileceğim uygulama önerileri söylerseniz çok sevinirim
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 26 Mart 2023 #2 Resim sergileme sitesi yapabilirsin, kullanan kişi bilgisayarından resim seçer ve o resim çerçevede görünür (her siteye girdiğinde.).
Resim sergileme sitesi yapabilirsin, kullanan kişi bilgisayarından resim seçer ve o resim çerçevede görünür (her siteye girdiğinde.).
Lysoth Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 132 Yer Ankara 29 Mart 2023 #3 Math. Random ve onclick Event'i kullanarak. Rastgele sayı üretici yapabilirsin.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.958 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 29 Mart 2023 #4 yone1108 dedi: Merhaba, Javascript öğrenirken, kendimi geliştirmek için yapmış olduğum bir oyun. Kodlar belki birisinin işine yarar inceleyebilirsiniz. Github: GitHub - giray02/matematik-dort-islem-oyunu: Matematik Dört İşlem Oyunu Kendimi geliştirmem için bana Javascript ile yapabileceğim uygulama önerileri söylerseniz çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Bu tarz şeylerden 1-2 tane yapsan yeterli abartma. Daha büyük şeylerde bunları kullanırsan daha mantıklı olur. Ayrıca github da projenin ismini Türkçe yapma ingilizce yap.
yone1108 dedi: Merhaba, Javascript öğrenirken, kendimi geliştirmek için yapmış olduğum bir oyun. Kodlar belki birisinin işine yarar inceleyebilirsiniz. Github: GitHub - giray02/matematik-dort-islem-oyunu: Matematik Dört İşlem Oyunu Kendimi geliştirmem için bana Javascript ile yapabileceğim uygulama önerileri söylerseniz çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Bu tarz şeylerden 1-2 tane yapsan yeterli abartma. Daha büyük şeylerde bunları kullanırsan daha mantıklı olur. Ayrıca github da projenin ismini Türkçe yapma ingilizce yap.
soon Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 582 Çözümler 3 29 Mart 2023 #5 GitHub - florinpop17/app-ideas: A Collection of application ideas which can be used to improve your coding skills. A Collection of application ideas which can be used to improve your coding skills. - florinpop17/app-ideas github.com
GitHub - florinpop17/app-ideas: A Collection of application ideas which can be used to improve your coding skills. A Collection of application ideas which can be used to improve your coding skills. - florinpop17/app-ideas github.com