Tunus Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #1 "console.log" u algılamıyor sanırsam. Hata 5. satırda diyor ancak tam olarak anlayamadım yardımcı olur musunuz?
"console.log" u algılamıyor sanırsam. Hata 5. satırda diyor ancak tam olarak anlayamadım yardımcı olur musunuz?
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 15 Nisan 2024 #2 Cep telefonunda mı yazıyorsun? Telefonlar Console tanımıyor. Ama mağazadan kurabilirsin. Hangi uygulama ile yazıyorsun? console.log Node.js de veya Chrome V8'de var olan bir metod. Switch Case ile ilgili örnek/bilgi. JavaScript Switch Statement Son düzenleme: 15 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Cep telefonunda mı yazıyorsun? Telefonlar Console tanımıyor. Ama mağazadan kurabilirsin. Hangi uygulama ile yazıyorsun? console.log Node.js de veya Chrome V8'de var olan bir metod. Switch Case ile ilgili örnek/bilgi. JavaScript Switch Statement
6 672932 Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 491 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Nisan 2024 #3 Replit kullanabilirsin. Bir de Kod:Panoya kopyala case "a": yapsan ve alttaki console.log satırına Tab atarsanda düzelir gibi. String ifadelerinde her zaman tırnak kullanmayı unutma. Bir temel fonksiyonun parametresi olsa dahi. Son düzenleme: 16 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Replit kullanabilirsin. Bir de Kod:Panoya kopyala case "a": yapsan ve alttaki console.log satırına Tab atarsanda düzelir gibi. String ifadelerinde her zaman tırnak kullanmayı unutma. Bir temel fonksiyonun parametresi olsa dahi.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 16 Nisan 2024 #4 Tunus dedi: "console.log" u algılamıyor sanırsam. Hata 5. satırda diyor ancak tam olarak anlayamadım yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 2169673 Genişletmek için tıkla... JavaScript:Panoya kopyala let harf harf = prompt("Bir harf seçiniz:"); switch (harf) { case 'a': console.log('Noktalı çizgi'); } Senin attığın kod zaten çalışmıyor, telefonla yazmanla bir alakası yok. Artı 0 Eksi
Tunus dedi: "console.log" u algılamıyor sanırsam. Hata 5. satırda diyor ancak tam olarak anlayamadım yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 2169673 Genişletmek için tıkla... JavaScript:Panoya kopyala let harf harf = prompt("Bir harf seçiniz:"); switch (harf) { case 'a': console.log('Noktalı çizgi'); } Senin attığın kod zaten çalışmıyor, telefonla yazmanla bir alakası yok.