Herkese iyi Sosyaller. Bilgisayar mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim. Son 3 aydır web teknolojileri konularında çalışmalar yapıyorum ve 3 senelik okul öğrenimimden daha fazla şey öğrendiğimi gördüm. Bu sebepten ve okula şu ana kadar zorla gittiğimden artık okul motivasyonum kalmadı ve bırakmaya/ara vermeye bunun yerine önümdeki sene kendimi geliştirmeye karar verdim. Şu an JavaScript öğreniyorum sonrasında da iş bulmak için ne gerekiyorsa öğrenirim motivasyonum had safhada gün içinde yemek yemek dışında asla bilgisayardan gözümü ayırmıyorum bir an önce öğrenip iş bulmak istiyorum. İşe girdiğimde de aynı iştahla çalışacağımı düşünüyorum ama günümüzde tecrübe olmadan ücretsiz çalışmak için bile şirketler öğrencilerin yüzüne bakmıyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim* gerçekten şu an hayatta tek istediğim şey bu alanda çalışmak ne öğrenmem gerekiyorsa da hazırım ama hiçbir şirket iş tecrübesi olmayan bana dönüş bile yapmayacağı için çok umutsuzluğa kapılıyorum. İşi bilen abilerim kardeşlerim bana bu konuda yardımcı olabilir mi?