RawShed Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 365 Çözümler 4 1 Ağustos 2019 #1 JavaScript:Panoya kopyala var langs = ["JS","Angular","React"]; var i; for(i=0,i<langs.length;i++) console.log(i); Aşağıdaki hatayı alıyorum, ekrana yazı gelmiyor. Nerede hata yapmış olabilirim?
JavaScript:Panoya kopyala var langs = ["JS","Angular","React"]; var i; for(i=0,i<langs.length;i++) console.log(i); Aşağıdaki hatayı alıyorum, ekrana yazı gelmiyor. Nerede hata yapmış olabilirim?
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2019 #2 Ya süslü parantez ya da noktalı virgül unutmuşsunuz hocam.
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 1 Ağustos 2019 #3 Syntax su sekilde olacak: JavaScript:Panoya kopyala var i; for (i = 0; i < cars.length; i++) { text += cars[i] + "<br>"; }
Syntax su sekilde olacak: JavaScript:Panoya kopyala var i; for (i = 0; i < cars.length; i++) { text += cars[i] + "<br>"; }
RawShed Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 365 Çözümler 4 1 Ağustos 2019 #4 Mikael dedi: Syntax su sekilde olacak: JavaScript:Panoya kopyala var i; for (i = 0; i < cars.length; i++) { text += cars[i] + "<br>"; } Genişletmek için tıkla... Hocam olmuyor hep şu satırda hata gösteriyor; JavaScript:Panoya kopyala for(i=0,i<langs.length;i++) ; koyuyorum olmuyor bir türlü.
Mikael dedi: Syntax su sekilde olacak: JavaScript:Panoya kopyala var i; for (i = 0; i < cars.length; i++) { text += cars[i] + "<br>"; } Genişletmek için tıkla... Hocam olmuyor hep şu satırda hata gösteriyor; JavaScript:Panoya kopyala for(i=0,i<langs.length;i++) ; koyuyorum olmuyor bir türlü.
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 1 Ağustos 2019 #5 RawShed dedi: Hocam olmuyor hep şu satırda hata gösteriyor; JavaScript:Panoya kopyala for(i=0,i<langs.length;i++) ; koyuyorum olmuyor bir türlü. Genişletmek için tıkla... For'un sonundaki parantezden sonra diger parantezden koyman gerekiyor. for(i=0; i<langs.length; i++) { console.log(i) } Bu arada i=0'dan sonra da noktali virgül koymalisin, sadece virgül degil.
RawShed dedi: Hocam olmuyor hep şu satırda hata gösteriyor; JavaScript:Panoya kopyala for(i=0,i<langs.length;i++) ; koyuyorum olmuyor bir türlü. Genişletmek için tıkla... For'un sonundaki parantezden sonra diger parantezden koyman gerekiyor. for(i=0; i<langs.length; i++) { console.log(i) } Bu arada i=0'dan sonra da noktali virgül koymalisin, sadece virgül degil.
RawShed Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 365 Çözümler 4 1 Ağustos 2019 #6 Mikael dedi: For'un sonundaki parantezden sonra diger parantezden koyman gerekiyor. for(i=0; i<langs.length; i++) { console.log(i) } Bu arada i=0'dan sonra da noktali virgül koymalisin, sadece virgül degil. Genişletmek için tıkla... Yardım için sağ olun şöyle halletim; JavaScript:Panoya kopyala var langs = ['JS','Angular','React']; for(var i = 0; i<langs.length; i++){ console.log(langs[i]); }
Mikael dedi: For'un sonundaki parantezden sonra diger parantezden koyman gerekiyor. for(i=0; i<langs.length; i++) { console.log(i) } Bu arada i=0'dan sonra da noktali virgül koymalisin, sadece virgül degil. Genişletmek için tıkla... Yardım için sağ olun şöyle halletim; JavaScript:Panoya kopyala var langs = ['JS','Angular','React']; for(var i = 0; i<langs.length; i++){ console.log(langs[i]); }
Vexus Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 232 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2020 #7 ya arkadaşlar bendede bu hatayı veriyor nasıl düzenliyeceğim ??
A aqwe4763 Centipat Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 19 21 Mart 2020 #8 @Vexus kodu atsan daha iyi olurdu ama sanırım catch kullanırken parametre olarak exception geçmemişsin ondan dolayı oluyor. catch(exception) şeklinde
@Vexus kodu atsan daha iyi olurdu ama sanırım catch kullanırken parametre olarak exception geçmemişsin ondan dolayı oluyor. catch(exception) şeklinde