JavaScript ve React'ı en detaylı ve en iyi anlatan kursu buraya atabilir misiniz? 2'si farklı farklı kaynak olabilir ancak örneğin JavaScript'i tek bir anlatan React'ı tek bir anlatan olsun.
Ve Türkçe olsun. Ücretli ücretsiz fark etmez amaç en iyisine ulaşmak.
Yabancı kaynaklar zaten iyi ama bunu istememdeki amaç hızlıca öğrenmek. Ne kadar ingilizcen olsa da ana dili gibi hızlı öğrenemezsin bu yüzden varsa kaynak alabilirsem çok iyi olur.
Maalesef video olarak öyle güzel bir kurs yok. Ama güzel makaleler, cheatsheet pdf ler mevcut.
React konusunda 1 yıldır deneyimim mevcut. Kaliteli Türkçe kurs yok.
En iyisi hangisi ise ondan başlamak istiyorum, benim öğrenme şeklim çoğunu görüp onların üstüne inşa etme şeklinde olduğundan benim en hızlı şekilde görmem lazım, bunu da anca video ile yapabilirim.
W3Schools offers free online tutorials, references and exercises in all the major languages of the web. Covering popular subjects like HTML, CSS, JavaScript, Python, SQL, Java, and many, many more.
www.w3schools.com
İngilizcen yeterliyse ingilizce olanlara yönel. Türkçe olanlarda çok kötü değil ama daha da ilerledikçe türkçe kaynak bulman zorlaşır. İngilizceni geliştirmeye bak.
W3Schools offers free online tutorials, references and exercises in all the major languages of the web. Covering popular subjects like HTML, CSS, JavaScript, Python, SQL, Java, and many, many more.
www.w3schools.com
İngilizcen yeterliyse ingilizce olanlara yönel. Türkçe olanlarda çok kötü değil ama daha da ilerledikçe türkçe kaynak bulman zorlaşır. İngilizceni geliştirmeye bak.