JavaScript'i nereden öğrenilir?

Efsane2512

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
No.1 - Koyu Siyah
03:00 ────────────● ∞
⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻
Arkadaşlar JS öğrenmek istiyorum fakat kursa gidemem, YouTube'da bayağı videosu var ve tam istediğim gibi.
Örneğin;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu adam var 11. videoya kadar geldim sizce YouTube'dan yazılım öğrenilir mi? Veya yanlış mı bilgilendirirler?

Ben şahsen video izlemeyi pek tavsiye etmiyorum. W3Schools'dan başlayabilirsin. ama illa video izleyeceğim diyorsan YT'de prototürk var ve iyidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Prototürk biraz işe aşinaysan iyi daha önceden bir şeyler biliyorsan prototürk kullanabilirsin.

Prototürk biraz işe aşinaysan iyi daha önceden bir şeyler biliyorsan prototürk kullanabilirsin.

Bu adam temel seviyeden başlamıyor değil mi ben çünkü değişkenleri falan öyle şeyleri geçtim çoktan.

Teşekkürler.

Bu adam temel seviyeden başlamıyor değil mi ben çünkü değişkenleri falan öyle şeyleri geçtim çoktan.

Teşekkürler.
Eğitim içeriğini detaylı incelemedim. Bir kaç öğrencim görüp bana söylemişti. Göz attığımda temelden başlıyor ve güzel ilerliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…