DookanK Hectopat Katılım 22 Temmuz 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #1 Java üzerinden Forge kurarken bu hatayı alıyor. Bir bilen el atabilir mi? Bilgisayarı parçalamak üzeriyim. Dosya Ekleri resim_2022-07-08_023301365.png 935,9 KB · Görüntüleme: 77 forge-1.19-41.0.63-installer.jar.txt 16,4 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2022
Java üzerinden Forge kurarken bu hatayı alıyor. Bir bilen el atabilir mi? Bilgisayarı parçalamak üzeriyim.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.604 Makaleler 1 Çözümler 81 8 Temmuz 2022 #2 Java versiyonu nedir? SSL handshake yapamiyor, muhtemelen Cipher uyumsuzlugu yuzunden. Ya java eski ya da erismeye calistigin lokasyonun sertifikasi. Artı 0 Eksi
Java versiyonu nedir? SSL handshake yapamiyor, muhtemelen Cipher uyumsuzlugu yuzunden. Ya java eski ya da erismeye calistigin lokasyonun sertifikasi.
KS KS DookanK Hectopat Katılım 22 Temmuz 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #3 bitwise dedi: Java versiyonu nedir? SSL handshake yapamiyor, muhtemelen cipher uyumsuzlugu yuzunden. Ya Java eski ya da erismeye calistigin lokasyonun sertifikasi. Genişletmek için tıkla... Java versiyonları tamamen günceldi silip tekrar da yükledim en sonunda format attım düzeldi. Konuyu açık bırakıyorum belki başka arkadaşların da ihtiyacı olur yardım edersin. Artı 0 Eksi
bitwise dedi: Java versiyonu nedir? SSL handshake yapamiyor, muhtemelen cipher uyumsuzlugu yuzunden. Ya Java eski ya da erismeye calistigin lokasyonun sertifikasi. Genişletmek için tıkla... Java versiyonları tamamen günceldi silip tekrar da yükledim en sonunda format attım düzeldi. Konuyu açık bırakıyorum belki başka arkadaşların da ihtiyacı olur yardım edersin.